Trupa Protha participă la Festivalul de teatru de la Belgrad

0
1857


În perioada 28.04/02.05.2017 se va desfășura la Belgrad cea de a XV-a a Festival du Theatre Francophone Lycéen. Festivalul este organizat de Festival est L’Association des Professeurs de Français de Serbie, Institut Français de Belgrade și Ministère de l’Education de Serbie.
    La această ediție a fost selectată să participe și Trupa de teatru Protha din Panciu cu spectacolul „Oscar et la Dame Rose” după Eric-Emanuel Schmit, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, și coordonarea Elenei Manovici. Din distribuția spectacolului fac parte Bianca Carabă, Diana Apostu, Ella Tătaru, Georgiana Cociorbă, Raluca Isac, Andrei Gheoca, Eduard Crucianu, Andrei Coroiu, Robert Grigoraș, Ionuț Popa și Bogdan Alban.
    Spectacolul liceenilor din Panciu se va juca pe scena teatrului „Teatar 78” din Belgrad.
    La această ediție vor participa alături de liceenii din Panciu alte unsprezece trupe de teatru din Serbia, Italia, Franța, Cehia, Turcia, Croația, Muntenegru și Rusia.
    Participarea la acest festival internațional al trupei de teatru este posibilă ca urmare a implicării, în proiectul derulat de Asociația Protha și Liceul Ioan Slavici Panciu, a primarului Iulian Nica și a Primăriei Panciu.

Cătălin Sfîrloagă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here