Trupa Protha, la Festivalul Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Trupa Protha, la Festivalul Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret
Trupa Protha, la Festivalul Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

În perioada 23/25 martie 2018 va avea loc, la Baia Mare, cea de a V-a ediție a Festivalului Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret. Acest festival este organizat de Rotary Club Baia Mare și Teatrul Municipal Baia Mare. Partenerul oficial al festivalului este Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș Boliay Cluj Napoca.
La festival au fost selectate să participe opt trupe din țară, printre acestea fiind și Trupa de Teatru Protha din Panciu. Liceeni din Panciu vor participa cu spectacolul “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții” după Mark Haddon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. Din distribuția spectacolului vor face parte Diana Apostu, Georgiana Cociorbă, Raluca Isac, Diana Dragnea, Ștefania Burdușa, Andrei Gheoca, Eduard Crucianu, Robert Grigoraș, George Cristea, Ionuț Popa, Alexandru Stan, Bogdan Alban și Ștefan Drăgan.
Trupa a mai participat la alte trei ediții ale festivalului de la Baia Mare și a fost recompensată cu diferite distincții pentru spectacolele prezentate. Participarea din acest an este posibilă ca urmare a sprijinului acordat de către Rotary Varana Focșani, prin președinte Marinela Macovei, și Primăria Panciu, prin primar Iulian Nica. Parteneriatul dintre trupa de teatru, club și primărie este unul stabilit în timp și a determinat participarea și la celelalte ediții a festivalului organizat sub sigla Rotary.

Trupa PROTHA


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost