Tribunalele Vrancea și Galați angajează IT-iști
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tribunalele Vrancea și Galați angajează IT-iști
Tribunalele Vrancea și Galați angajează IT-iști
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Tribunalele Vrancea și Galați angajează IT-iști. Concursurile vor avea lor pe data de 12 iunie a.c, la sediul Curții de Apel Galați, iar posturile sunt pe perioadă determinată. „Curtea de Apel Galaţi organizează la data de 12 iunie 2018, concurs pentru ocuparea unui post vacant de specialist IT la Tribunalul Vrancea, pe perioadă nedeterminată şi a unui post de specialist IT vacant la Tribunalul Galaţi, pe perioadă determinată. Concursul se va desfăşura la sediul Curţii de Apel Galaţi, str. Brăilei nr. 153 şi va consta într-o probă scrisă şi una practică. Anunţul concursului, tematica şi bibliografia, ataşate anunţului, sunt publicate pe pagina de internet a Curţii de Apel Galaţi, la adresa   http://portal.just.ro/InstantaPrezentare.aspx?idInstitutie=44  cât şi a Ministerului Justiţiei şi sunt afişate la sediul Curţii de Apel Galaţi. Concursul este organizat în conformitate cu dispoziţiile Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefieri informaticieni din cadrul instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea nr. 184/2007 a Consiliului Superior al Magistraturii”, se arată într-o informare a Tribunalului Vrancea.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost