Trei răniți, între care un copil de 2 ani, în urma unui accident provocat de un vrâncean la Buzău
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Trei răniți, între care un copil de 2 ani, în urma unui accident provocat de un vrâncean la Buzău
Trei răniți, între care un copil de 2 ani, în urma unui accident provocat de un vrâncean la Buzău
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

BULETIN INFORMATIV privind evenimente şi activităţi din data de 23 aprilie
(...)Accident de circulaţie
La data de 23 aprilie a.c., a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe drumul naţional 2 E85, în localitatea Costeşti. Din primele verificări efectuate de echipa de cercetare la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Vrancea, care conducea un autoturism pe direcţia Buzău către Bucureşti, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, ce oprise în vederea efectuării unui viraj către stânga. În urma impactului autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile. Din eveniment a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului, precum şi a doi pasageri cu vârste cuprinse între 2 ani şi 66 de ani, care au fost transportaţi la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
VIAŢA ESTE NEPREŢUITĂ! - ACORDAŢI-I PRIORITATE!

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE IPJ BUZĂU

Sursa foto: reporterbuzoian.ro


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost