Tracy Morgan a primit o stea pe Walk of Fame
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tracy Morgan a primit o stea pe Walk of Fame
Tracy Morgan a primit o stea pe Walk of Fame
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actorul de comedie Tracy Morgan, care a devenit celebru prin apariţiile din emisiunea "Saturday Night Live" după ce a crescut într-unul dintre ghetourile cele mai dure din New York, a declarat că se simte ca acasă după ce a primit, marţi, o stea pe Hollywood Walk, relatează Reuters.
Morgan, în vârstă de 49 de ani, s-a aplecat şi a sărutat steaua de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, acum unul dintre cele mai vizitate locuri din oraş, dar care în trecut a fost un fief al lumii interlope. "Când eram un copil sărac şi creşteam în ghetourile din Brooklyn nu aş fi visat vreodată că voi avea o stea pe Walk of Fame", a spus comicul. "Acum că sunt aici trebuie să mărturisesc că mă simt destul de confortabil. Şi o să vă spun de ce. Din cauza mirosului de iarbă şi de urină stătută - mă simt ca şi cum aş fi din nou în ghetouri. Ceea ce m-ar face cu adevărat să mă simt ca acasă este ca cineva să picteze cu un spray cu graffiti peste steaua mea", a adăugat actorul de culoare.
Morgan, care joacă acum în sitcomul "The Last O.G." împreună cu Tiffany Haddish, a fost prezentat de laureatul premiului Oscar Jordan Peele şi de actorul de comedie Martin Lawrence, care i-a dat prima şansă lui Morgan în 1994 în serialul său de comedie "Martin". "The Last O.G." este primul pas mare pentru revenirea la Hollywood după ce actorul a fost grav rănit în 2014, când un camion Wal-Mart a lovit limuzina sa într-un accident din New Jersey, provocând moartea prietenului său, James McNair. "A trecut prin atât de multe lucruri şi a ieşit cu o perspectivă asupra vieţii care este absolut minunată", a declarat Peele pentru mulţimea adunată. "Te duce prin toate stările într-o conversaţie cu el. Poţi să râzi o secundă, iar în următoarea să plângi. Te pune pe gânduri acum, iar în următoarea secundă spune ceva atât de prostesc că nu poate să nu fie amuzant", a mai spus Peele. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost