Tot mai multe persoane ajung la UPU în urma agresiunilor fizice
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tot mai multe persoane ajung la UPU în urma agresiunilor fizice
Tot mai multe persoane ajung la UPU în urma agresiunilor fizice
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Mai mulți vrânceni au ajuns în ultimele zile la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce au fost victimele unor agresiuni fizice. Astfel, în cursul zilei de miercuri, la UPU Focșani a fost adus un bărbat de 70 de ani, care fusese agresat fizic. Din fericire, acesta nu a avut nevoie de internare. „C.D., bărbat în vârstă de 70 de ani, din localitatea Tătăranu, traumatism cranio-cerebral acut deschis prin agresiune, hematom frontal stâng, escoriații fronto-parietale,cefalee postraumatică. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Tot miercuri și tot în urma unei agresiuni, la Spitalul Județean a fost adusă și o femeie care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia nu a avut nevoie însă de internare: „N.R., femeie în vârstă de 37 de ani, din localitatea Burca, traumatism cranio-cerebral acut minor stâng închis, hematom tempo-parietal stâng, contuzie șold și genunchi stâng prin agresiune. Pacienta nu se internează”
    Un bărbat din localitatea Vizantea a fost adus în noaptea de miercuri spre joi la UPU și internat la Chirurgie, după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost implicat într-o agresiune. „U.V., bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Vizantea, traumatism cranio-facial acut prin agresiune, hematom hemifacies drept, status post consum de alcool. Pacientul se internează la Chirurgie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Și un tânăr din localitatea Slobozia Bradului a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la UPU, după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost implicat într-o agresiune. Medicii i-au recomandat consult psihiatric. „U.F., bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Slobozia Bradului, plagă tăiată hemifacies stâng, traumatism cranio-facial acut închis prin agresiune, status post consum de alcool. Pacientului i se recomandă consult psihiatric”.
    Alți doi vrânceni au ajuns în cursul zilei de joi la UPU Focșani, după ce au fost victimele unor agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, niciunul dintre cei doi nu a avut nevoie de internare: „D.I., bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitatea Tănăsoaia, traumatism cranio-cerebral acut închis prin agresiune. Pacientul refuză internarea”, „S.M., bărbat în vârstă de 29 de ani, din localitatea Obrejița, traumatism de piramidă nazală prin agresiune. Pacientul nu se internează”.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost