Tony Awards 2018 - Musicalul 'The Band's Visit' a câștigat 10 premii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tony Awards 2018 - Musicalul 'The Band's Visit' a câștigat 10 premii
Tony Awards 2018 - Musicalul 'The Band's Visit' a câștigat 10 premii
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

"Harry Potter and the Cursed Child" a câştigat premiul Tony la categoria "cel mai bun spectacol de teatru" duminică seară, la New York, într-o gală dominată însă de spectacolul "The Band's Visit", care a impresionat în categoriile dedicate musicalurilor, obţinând 10 premii, inclusiv trofeul suprem pentru cel mai bun musical, în cadrul unei ceremonii care recompensează excelenţa din domeniul producţiilor teatrale puse în scenă pe Broadway, informează Reuters.
Glenda Jackson şi Andrew Garfield au câştigat premiile principale de interpretare, iar rockerul Bruce Springsteen a primit un premiu Tony special. O nouă dramatizare a piesei dramatice despre SIDA "Angels in America" s-a impus la categoria "cea mai bună reluare a unui spectacol de teatru", iar "Once On This Island" a triumfat la categoria "cea mai bună reluare a unui musical". Marea supriză a galei premiilor Tony s-a produs însă atunci când Robert De Niro, aflat pe scenă pentru a îl prezenta pe Bruce Springsteen, a folosit un cuvânt vulgar pentru a îl critica pe preşedintele american Donald Trump.
Declaraţia lui De Niro a fost întâmpinată cu aplauze în picioare de publicul prezent la Radio City Music Hall din New York, însă ea a fost cenzurată pentru telespectatorii americani care urmăreau gala la televizor. "The Band's Visit", un spectacol despre un grup de muzicieni egipteni care ajung dintr-o eroare într-un mic oraş israelian, a câştigat premii Tony de interpretare şi pentru actorii săi principali, Tony Shaloub, Katrina Lenk şi Ariel Statchel, după ce s-a impus la categoriile "cel mai bun libret", "cea mai bună coloană sonoră", "cel mai bun regizor de musical", "cea mai bună orchestraţie", "cel mai bun design de sunet" şi "cele mai bune lumini". Acest musical a ratat trofeul unei singure categorii dintre cele 11 nominalizări primite, obţinând 10 victorii, cu două mai puţin decât recordul absolut înregistrat vreodată de un spectacol la gala premiilor Tony, stabilit de spectacolul "The Producers".
"Harry Potter and the Cursed Child", o producţie în două părţi, cu încasări record de 69 de milioane de dolari şi o intrigă plasată la 19 ani după evenimentele relatate în ultimul volum din seria literară "Harry Potter", scrisă de J.K. Rowling, a câştigat şase premii Tony, inclusiv la categoriile "cel mai bun spectacol nou" şi "cel mai bun regizor". Andrew Garfield a fost desemnat cel mai bun actor într-un spectacol de teatru, graţie evoluţiei sale din "Angels in America", un show care i-a adus lui Nathan Lane cel de-al treilea premiu Tony din carieră, după ce l-a interpretat pe avocatul conservator Roy Chon, care moarte din cauza SIDA.
Glenda Jackson, în vârstă de 82 de ani, a revenit pe Broadway după o pauză de 30 de ani, a fost desemnată cea mai bună actriţă graţie evoluţiei sale impresionante din "Three Tall Women", de Edward Albee. Laurie Metcalf a câştigat al doilea premiu Tony din carieră, interpretând o versiune mai tânără a personajului jucat de Glenda Jackson în "Three Tall Women". Veterana actriţă Chita Rivera şi compozitorul şi impresarul britanic Andrew Lloyd Weber au fost recompensaţi cu premii Tony pentru întreaga carieră. Actorul şi scenaristul John Leguizamo a primit un premiu Tony special pentru spectacolul său de tip one-man show "Latin History for Morons".
Gala premiilor Tony, prezentată de actorii şi cântăreţii Josh Groban şi Sara Bareilles, a încheiat un nou sezon record pe Broadway, graţie unui box office de 1,7 miliarde de dolari, obţinut în pofida celui mai mic număr de spectacole noi puse în scenă în ultimii 20 de ani la New York.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost