Tinerii, invitați la „Noaptea verde a teatrului“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tinerii, invitați la „Noaptea verde a teatrului“
Tinerii, invitați la „Noaptea verde a teatrului“
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Focșănenii, dar în special tinerii, sunt așteptați să participe la evenimentul „Noaptea verde a teatrului“, ce va avea loc pe 31 martie la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia. Potrivit organizatorilor, evenimentul se află la cea de-a doua ediție. „Evenimentul este la a doua ediție. Ne-am dorit ceva nou în oraș. Suntem mai mulți tineri implicați în proiect, noi facem totul. Avem membri liceeni, dar și studenți. Proiectul «Noaptea verde a teatrului» se adresează în special elevilor pasionați de artă, de aceea intrarea este și liberă, dar poate veni oricine dorește“, ne-a spus Andreea Ranghianu, co-președinte al Festivalului Verde la Teatru alături de Alex Mănăilă.
Potrivit organizatorilor, publicul este așteptat la Ateneul Popular vineri, începând cu ora 20.00, iar jumătate de oră mai târziu va începe piesa de teatru Iluzii. La ora 22.00, participanții sunt așteptați la ateliere de lucru, ocazie cu care organizatorii vor încerca să afle ce-și doresc tinerii, dar vor fi făcute și anumite jocuri de teatru. La ora 22.30, Simona Delegeanu va susține un concert live, urmat de încă un atelier de lucru. La ora 23.40, Trupa de teatru Brainstorming va pune în scenă Trilogia Belgrădeană, iar la ora 1.00 noaptea va fi proiectat filmul Tibi.
Intrarea este liberă.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Marian Oprișan - un nou mandat la conducerea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți,  la salonul „Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost