Tinerii, invitați la „Noaptea verde a teatrului“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tinerii, invitați la „Noaptea verde a teatrului“
Tinerii, invitați la „Noaptea verde a teatrului“
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Focșănenii, dar în special tinerii, sunt așteptați să participe la evenimentul „Noaptea verde a teatrului“, ce va avea loc pe 31 martie la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia. Potrivit organizatorilor, evenimentul se află la cea de-a doua ediție. „Evenimentul este la a doua ediție. Ne-am dorit ceva nou în oraș. Suntem mai mulți tineri implicați în proiect, noi facem totul. Avem membri liceeni, dar și studenți. Proiectul «Noaptea verde a teatrului» se adresează în special elevilor pasionați de artă, de aceea intrarea este și liberă, dar poate veni oricine dorește“, ne-a spus Andreea Ranghianu, co-președinte al Festivalului Verde la Teatru alături de Alex Mănăilă.
Potrivit organizatorilor, publicul este așteptat la Ateneul Popular vineri, începând cu ora 20.00, iar jumătate de oră mai târziu va începe piesa de teatru Iluzii. La ora 22.00, participanții sunt așteptați la ateliere de lucru, ocazie cu care organizatorii vor încerca să afle ce-și doresc tinerii, dar vor fi făcute și anumite jocuri de teatru. La ora 22.30, Simona Delegeanu va susține un concert live, urmat de încă un atelier de lucru. La ora 23.40, Trupa de teatru Brainstorming va pune în scenă Trilogia Belgrădeană, iar la ora 1.00 noaptea va fi proiectat filmul Tibi.
Intrarea este liberă.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost