Tineri acuzați că au furat bunuri din mai multe mașini, menținuți sub control judiciar
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tineri acuzați că au furat bunuri din mai multe mașini, menținuți sub control judiciar
Tineri acuzați că au furat bunuri din mai multe mașini, menținuți sub control judiciar
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Tânărul din Cotești, care anul trecut a furat bunuri din mai multe mașini, parcate în Focșani și Golești, rămâne sub control judiciar. Decizia, care este valabilă și pentru amicul care l-a ajutat în comiterea spargerilor, a fost luată de Judecătoria Focșani.
„(...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţii B(…) Răzvan Gabriel şi O(…) Marius Constantin. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de ambii inculpaţi (faţă de inculpatul B(…) Răzvan Gabriel, dispusă prin încheierea din data de 12.03.2018 a Judecătoriei Focşani, şi faţă de inculpatul O(…) Marius Constantin dispusă prin încheierea din data de 26.02.2018 a Tribunalului Vrancea) până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) impune inculpatului B(…) Răzvan Gabriel respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Postul de Poliţie Coteşti, judetul Vrancea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să respecte obligaţia de nu depăşi raza teritorială a comunei Coteşti, jud. Vrancea, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar. Numeşte ca organ de verificare a îndeplinirii măsurii dispuse Poliţia Comunei Coteşti, judeţul Vrancea. (…) atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. (…) impune inculpatului O(…) Marius Constantin respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Postul de al municipiului Focşani, judetul Vrancea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; (…) pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să respecte obligaţia de a nu părăsi ţara decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau, după caz a instanţei de judecată. Numeşte ca organ de verificare a îndeplinirii măsurii dispuse Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea-Poliţia municipiului Focşani. (…) atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.04.2018“, este decizia instanței de judecată. 
Potrivit polițiștilor, Răzvan Gabriel B. a furat din acestea mai multe bunuri, pe care intenționa să le vândă, prejudiciul total depășind 3000 lei. Au fost sustrase stații de emisie recepție, o antenă de stație, un navigator GPS, un radio-casetofon, 100 lei și un telefon mobil. Anchetatorii spun că tânărul a învățat cum să opereze în străinătate, în urmă cu aproximativ doi ani. După ce s-a întors în țară, a comis diverse furturi, iar bunurile sustrase au fost ulterior vândute pe raza județelor Buzău și Bacău. El se deplasa, atunci când dădea spargerile, cu autoturismul personal Alfa Romeo de culoare roșie, care de altfel a și atras atenția mai multor persoane imediat după producerea furturilor din noaptea de 15 spre 16 iunie anul trecut. Mașina făcea zgomot și circula haotic, după spusele oamenilor care au alertat polițiștii.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost