Timmermans: Cred că e momentul ca statele membre să ia o decizie cu privire la primirea României în Schengen
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Timmermans: Cred că e momentul ca statele membre să ia o decizie cu privire la primirea României în Schengen
Timmermans: Cred că e momentul ca statele membre să ia o decizie cu privire la primirea României în Schengen
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Este momentul ca statele membre să ia o decizie cu privire la primirea României în Schengen, a declarat joi, la București, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. "În ceea ce privește Schengen, România este un partener foarte important pentru noi. Este una dintre țările fruntașe în ceea ce privește securitatea frontierelor, nu doar în ce privește cantitatea, dar în primul rând în ceea ce privește calitatea și cred că este momentul ca statele membre să ia o decizie cu privire la primirea României în Schengen", a afirmat înaltul oficial european.
El a subliniat că această opinie a fost exprimată în mai multe rânduri de reprezentanți ai Comisiei Europene. "Este decizia statelor membre, nu a Comisiei. Comisia și-a spus părerea foarte clar, în mai multe rânduri", a subliniat el. Timmermans a adăugat că România este unul dintre statele fruntașe în Europa în ceea ce privește sistemul judiciar.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • "Romania este unul din statele fruntase in Europa in ceea ce priveste sistemul judiciar..." Da, dar au venit unii care vor sa-l distruga (sistemul judiciar). Nu le convine faptul ca DNA-ul si-a facut datoria si le este frica sa nu le vina randul si lor. Temele ridicate in ultima vreme cu privire la abuzuri din partea DNA sunt prafuri aruncate in ochii cetatenilor care au drept scop luarea unor masuri pentru a incetinii lupta impotriva coruptiei. SRI cat si alte institutii abilitate au obligatia sa vina cu informatii catre sistemul judiciar pentru a demasca pe hotii care au devalizat bugetul acestei tari. Mafia gulerelor albe a intrat in panica. Felicitari procurorului sef al DNA. Daca pe unii cetateni ii puteti prosti pe majoritatea nu si nici pe cei de la Bruxelles.

    DE radu, postat pe 21-04-2017, la 17:47

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost