Termen pentru depunerea declarației 204 la Finanțe
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Termen pentru depunerea declarației 204 la Finanțe
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Asocierile fără personalitate juridică trebuie să depună declarația 204 pentru veniturile de anul trecut până la 15 martie. Declarația trebuie depusă la ghișeele fiscului de către asocierile fără personalitate juridică constituite între persoanele care realizează venituri din activităţi independente - activităţi de producţie, comerţ, prestări servicii, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv din activităţi adiacente, din activităţi agricole, din piscicultură sau silvicultură, pentru care venitul net se determină în sistem real.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea arată că această declarație nu trebuie depusă de asocierile fără personalitate juridică constituite între contribuabili care desfăşoară activitate individual sau contribuabili care desfăşoară activitate individual şi o asociere fără personalitate juridică şi pentru care stabilirea venitului anual pentru activitatea desfăşurată se efectuează pe baza normelor de venit sau prin utilizarea cotelor forfetare de cheltuieli.
„Declaraţia se depune la registratura organului fiscal central la care asocierea este înregistrată în evidenţa fiscală de către asociatul desemnat prin contractul de asociere să răspundă pentru îndeplinirea obligaţiilor asociaţiei faţă de autorităţile publice, până la data de 15 martie a anului următor celui de raportare şi cuprinde venitul net/pierderea realizat/realizată pe asociaţie, precum şi distribuţia venitului net/pierderii pe fiecare asociat. O copie de pe declaraţie se transmite de către asociatul desemnat fiecărui asociat. Pe baza acestei copii, asociaţii vor cuprinde venitul net/pierderea ce le revine din activitatea asociaţiei în declaraţia privind venitul realizat. Formularul poate fi obţinut, în mod gratuit, de la unităţile fiscale teritoriale din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală sau poate fi descărcat de pe portalul ANAF, la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/204.html. Declaraţia poate fi depusă şi prin poştă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, potrivit legii, accesând adresa de internet www.e-guvernare.ro - Depunere declaraţii”, precizează AJFP Vrancea.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost