Teren de fitness pentru locuitorii din Gugești
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Teren de fitness pentru locuitorii din Gugești
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Locuitorii din comuna Gugești vor avea, până în toamna acestui an, un teren special amenajat cu aparate pentru fitness. Conform primarului Vasile Vatră, terenul cu această destinație este situat chiar în centrul localității lângă muzeu. Edilul a spus că sunt foarte mulți locuitori care au nevoie ca în timpul liber să facă mișcare și sport și ca să nu mai bată kilometri de drum pentru a merge în altă parte le va asigura acest lucru la ei acasă. De remarcat este faptul că Gugești și-a schimbat cu totul și cu totul înfățișarea, fiind singura dintre comunele din această zonă a județului Vrancea care are implementate o sumedenie de proiecte de dezvoltare. După ce va fi gata terenul de fitness, locuitorii vor avea acces gratuit și vor putea să folosească aparatura în orice moment. „Am de realizat până în toamnă un teren de fitness pentru copii, tineri și adulți chiar aici în centrul comunei. Asta se va întâmpla cât de repede, mai ales că locația este deja stabilită, respectiv lână muzeul din centrul localității, iar terenul în cauză va fi amenajat așa cum se cuvine. Terenul va fi împrejmuit și apoi vor fi montate aparatele în cauză. Va trebuie să merg pe standarde impuse pentru un asemenea edificiu pentru siguranță. Fondurile vor fi asigurate din bugetul nostru local. Locuitorii de la noi merită acest lucru și spun eu modernismul trebuie să vină și aici în mediul rural pentru a le asigura la toți șanse și drepturi egale”, a spus primarul Vasile Vatră.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Foarte buna initiativa.Ar trebuii amenajate si niste sali de gimnastica,adica saloane de masaj pentru ca sa putem sa spunem ca ...''modernismul a ajuns si aici in mediul rural pentru a le asigura la toti sanse si drepturi egale ''. In urama cu ceva timp tot prin presa era publicata o stire ci o minora de prin GUGESTI care desfasura activitati de intretinere printr-un apartament din FOCSANI si a atacat clientul la portofel.De ce aceasta tanara speranta trebuie sa vina pana la Focsani pentru o astfel de activitate cand comunitatea cu fondurile aferente poate organiza o sala de gimnastica in localitate cu un astfel de profil.

  DE jane, postat pe 15-07-2017, la 21:46

 • ...dar trotuarele.....ce se mai aude?....las' ca mergem asa.....si a propos.....groapa aia in care s-a pus pietris, de pe strada Vlahuta , cand pune niste "mehlem" in ea ?

  DE un cetatean...., postat pe 16-07-2017, la 11:03

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost