Teodora Bentz, propusă pentru funcția de inspector de limba și literatura română
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Teodora Bentz, propusă pentru funcția de inspector de limba și literatura română
Teodora Bentz, propusă pentru funcția de inspector de limba și literatura română
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Profesoara de limba și literatura română Teodora Bentz a fost propusă pentru a ocupa funcția de inspector de limba și literatura română. Aceasta predă limba și literatura română la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” din Focșani. CV-ul Teodorei Bentz este unul bogat, aceasta având titlul de doctor și calitatea de expert în Corpul de Control din Ministerul Educației Naționale. Teodora Bentz este propunerea pentru funcția de inspector de limba română pe care o va face inspectorul școlar general, profesorul Dorin Cristea, în Consiliul de Administrație al IȘJ, ce va avea loc astăzi 18, ianuarie. ”Eu o voi propune pe doamna Teodora Bentz în Consiliul de Administrație. Doamna și-a depus CV-ul. Este foarte posibil să mai vină și alți profesori să își depună CV-ul. Să vedem ce decizie va lua CA”, ne-a declarat inspectorul școlar general Dorin Cristea.
Funcția de inspector de limba și literatura română a devenit vacantă ca urmare a faptului că fostul inspector, profesoara Silvia Chelariu, a pierdut definitiv procesul la Curtea de Apel Galați cu IȘJ Vrancea, proces în care cerea revenirea pe funcție până la soluționarea pe fond a contestației formulată împotriva deciziei de demitere din funcție. Reamintim faptul că IȘJ a demis-o pe Silvia Chelariu în martie 2017 ca urmare a modului de organizare a olimpiadei județene de limba română din 25 februarie anul trecut, când ar fi fost modificate notele a doi elevi.
În luna iulie, Silvia Chelariu a revenit în funcție printr-o sentință a Tribunalului Vrancea, care nu a fost însă definitivă, fiind atacată de IȘJ la Curtea de Apel Galați. ”Respinge excepţia nulităţii recursului recurentei pârâte, invocată de intimata reclamantă. Admite recursul declarat de pârâtă. Casează în parte sentinţa atacată şi, în consecinţă: Respinge ca nefondată cererea reclamantei privind suspendarea executării Deciziilor nr. 722/24.03.2017 şi nr. 741/29.03.2017 emise de pârâtă. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei recurate şi înlătură dispoziţiile contrare prezentei decizii. Definitivă”, se arată în decizia instanței din Galați, din 18 decembrie 2017.
 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost