Teatrul Pastia atrage spectatorii cu oferte la bilete: reduceri, gratuități, livrări la domiciliu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Teatrul Pastia atrage spectatorii cu oferte la bilete: reduceri, gratuități, livrări la domiciliu
Teatrul Pastia atrage spectatorii cu oferte la bilete: reduceri, gratuități, livrări la domiciliu
Voteaza :

Articolul a primit 6 voturi

Din dorința de a determina un public cât mai numeros să participe la spectacole, Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia” Focșani vine cu noi inițiative. Astfel, instituția de cultură are o ofertă atractivă la reprezentațiile proprii. Mai precis, începând cu data de 1 noiembrie, spectatorii care provin din localitățile județului Vrancea, altele decât municipiul Focșani, vor plăti un loc la spectacol, iar celălalt loc va fi gratuit. „Transportul până la Focșani îl achitați dvs. și nu e puțin lucru, iar un loc gratuit la spectacol îl oferim noi! Formula propusă: 2 spectatori-un singur plătitor!
Formula se multiplică în funcție de numărul de persoane interesate! Menirea teatrului este să educe, să reunească și să ajute prin orice mijloace la îndemână, publicul!“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook/Teatrul Focsani.
    Tot din luna noiembrie, publicul din Focșani poate să își procure bilete la spectacolele programate în stagiunea 2017-2018 prin livrarea acestora direct la domiciliu. Valoarea comenzii trebuie să fie de minim 150 lei. Biletele vor fi distribuite gratuit doar pe raza municipiului Focșani. Reprezentanții Teatrului Municipal declară că își doresc să vină în sprijinul spectatorului și să atragă un public cât mai numeros: „Venim cu aceste inițiative pentru a încuraja cât mai multă lume să vină la teatru și pentru a veni în sprijinul spectatorului care dă bani pe transport. De asemenea, ne dorim să avem cât mai mulți tineri în sală, pentru că ei vor reprezenta publicul”.
    „Teatrul Focșani a lansat un program de spectacole pentru copiii din localitățile județului Vrancea și iată că primii oaspeți nu s-au lăsat așteptați! Copii de la școlile generale Vânători, Mircești și Măicănești vor avea posibilitatea să vizioneze spectacolul ''cu PĂCALĂ'' pus în scenă de actorii teatrului nostru. Deci pe data de 9 noiembrie 2017, ora 9.30, sala mare a teatrului va prinde viata prin infuzia de public ''foarte tânăr'' , public care reprezintă o ''investiție'' de viitor în pepiniera publicului de care avem nevoie și în următorii...100 de ani! Pentru informații legate de programul de spectacole lansat de Teatrul Focșani puteți apela tel.0731.021769.“, se precizează pe aceeași rețea de socializare. Din 2018, reprezentanții Teatrului Municipal își doresc să pregătească o producție duminicală pentru copii, jucată de actorii Teatrului „Maior Gh. Pastia” sau de actorii invitați de la Bacău.    De asemenea, instituția de cultură oferă posibilitatea de a viziona două spectacole, „Othello” și „Zăpezile de altădată”, cu un singur bilet de 95 de lei, dar și reduceri la aproape toate spectacolele. O astfel de reducere poate fi obținută de primele persoane care o solicită, mergându-se pe principiul „primul venit, primul servit”. Ambele oferte răman viabile în limita locurilor disponibile.
    În această toamnă, Teatrul va găzdui mai multe spectacole aflate în turneu, precum: „Fă-mi loc” (22 octombrie, ora 19:00), „Othelo” (23 octombrie, ora 19:00), „Central Park” (1 noiembrie) și „Zăpezile de altădată” (20 noiembrie, ora 19:00). De asemenea, publicul vrâncean poate să meargă și la spectacolele „Încurcă lume” (19 octombrie, ora 19:00) și „Fericire conjugală” (9 noiembrie, ora 19:00), care sunt producții proprii ale Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia”.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost