Taxele percepute de Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor rămân neschimbate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Taxele percepute de Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor rămân neschimbate
Taxele percepute de Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor rămân neschimbate
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Taxele speciale pentru activităţile prestate de Serviciul Public Comunitar Județean de Evidență a Persoanelor Vrancea (SPCJEP) vor rămâne și în 2018 la nivelul anului trecut. Proiectul de hotărâre privind aprobarea acestor taxe va fi dezbătut și supus aprobării în ședința ordinară a Consiliului Județean de joi.
În conformitate cu prevederile Ordonanţei de Guvern nr. 84/2001 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor, finanţarea cheltuielilor curente şi de capital ale serviciilor publice comunitare de evidenţă a persoanelor, care funcţionează ca instituţii publice cu personalitate juridică, se asigură din venituri proprii şi subvenţii de la bugetele locale. Veniturile proprii ale serviciilor publice comunitare provin din sumele încasate din activităţile de eliberare a documentelor, prin valorificarea formularelor utilizate în procesul de eliberare a acestora şi prin furnizarea, în condiţiile legii, a datelor referitoare la persoană, precum şi din donaţii şi sponsorizări. Cuantumul taxelor speciale se stabileşte anual, iar veniturile obţinute din acestea se utilizează integral pentru acoperirea cheltuielilor efectuate pentru înfiinţarea serviciilor publice de interes local, precum şi pentru finanţarea cheltuielilor curente de întreţinere şi funcţionare a acestor servicii.
În cazul SPCJEP Vrancea, taxele speciale sunt fundamentate de necesitatea acoperirii cheltuielilor generate de: menţinerea la parametri optimi a sistemului informatic, service-ul tehnicii de calcul, utilizarea reţelei telefonice, costurile cu materialele consumabile, implementarea unui management electronic al actelor de stare civilă, cheltuieli de personal.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost