Taxele la bugetul de stat pot fi plătite prin ghiseul.ro
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Taxele la bugetul de stat pot fi plătite prin ghiseul.ro
Taxele la bugetul de stat pot fi plătite prin ghiseul.ro
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Vrâncenii care au de plătit taxe și impozite la bugetul de stat pot face plățile online,  cu cardul, prin intermediul serviciului ghiseul.ro. Modul în care poate fi utilizat acest serviciu este prezentat de Fisc în broșura de informare realizată de ANAF pentru persoanele care vor să achite taxele și impozitele către bugetul statului. Plățile pot fi efectuate prin mai multe modalități, respectiv prin virament bancar, cu numerar, prin mandat poştal, cu cardul bancar, online sau la casierii.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea arată că metoda plăţii folosind cardul la casieriile ANAF este disponibilă doar persoanelor fizice. În cazul celor care vor să folosească viramentul bancar, AJFP arată că toate conturile IBAN pentru conturile Trezoreriei se regăsesc pe deciziile de impunere, dar şi pe site-ul ANAF, la secţiunea Asistență Contribuabili – Codurile IBAN. „Pentru efectuarea plăţilor pot fi utilizate şi serviciile e-banking. Ordinul de plată poate fi completat şi cu ajutorul aplicaţiei OPFV de pe site-ul ANAF, secţiunea Programe Utile”, arată AJFP Vrancea.
În cazul plății cu numerar, aceasta poate fi efectuată la casieriile Trezoreriei Statului pe raza cărora aceştia îşi au domiciliul fiscal, iar în cazul mandatului poștal trebuie completate la secţiunea CIF/CUI cu CNP-ul/CIF-ul/CUI-ul contribuabilului pentru care se face plata. Fiscul precizează că persoanele fizice au posibilitatea de a efectua plăţi prin câteva metode on-line, cu cardul, prin intermediul Ghiseul.ro. „Datele de logare se obțin on-line, accesând secţiunea «Solicită date de acces» de pe prima pagină Ghiseul.ro și parcurgând următoarele etape: Verificare CNP – Validare Card – Trimitere e-mail cu datele de logare”, arată AJFP Vrancea. De asemenea, cardul bancar poate fi utilizat și la casieriile Trezoreriei Statului pe raza cărora persoanele fizice îşi au domiciliul fiscal.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost