Tată trimis în judecată după ce şi-a bătut fiica pe motiv că a vorbit la telefon cu mama sa
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tată trimis în judecată după ce şi-a bătut fiica pe motiv că a vorbit la telefon cu mama sa
Tată trimis în judecată după ce şi-a bătut fiica pe motiv că a vorbit la telefon cu mama sa
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un bărbat de 47 de ani, din Mărăşeşti, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Victima bărbatului a fost chiar fiica sa, în vârstă de 11 ani. Fapta a fost comisă la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, iar motivul este unul halucinant. Conform rechizitoriului, bărbatul şi-a lovit fiica pentru că aceasta a vorbit la telefon cu mama sa, femeie cu care tatăl nu mai are nicio relaţie, tot ca urmare a deselor conflicte din familie.
    Anchetatorii arată în rechizitoriu că bărbatul a exercitat acte de violenţă asupra fiicei sale, în sensul că a trântit-o pe podea, a tras-o de păr şi i-a spart tableta. Cea care a sesizat poliţia a fost sora copilei, care a fost sunată de aceasta din urmă şi informată despre ceea ce i s-a întâmplat. În urma sesizării, poliţiştii din Mărăşeşti s-au deplasat la adresa indicată şi au constatat că aspectele sesizate de sora victimei se confirmă. În momentul în care oamenii legii au ajuns la locuinţa inculpatului, acesta era foarte agitat şi a recunoscut că şi-a bătut fiica. A explicat că a făcut acest lucru pentru că fata a vorbit la telefon cu mama ei, deşi el i-a interzis să facă acest lucru.
    În ceea ce o priveşte pe copilă, aceasta era speriată în momentul în care au ajuns poliţiştii şi plângea. A avut totuşi puterea să le spună oamenilor legii ce a păţit. Totodată, a adăugat că nu mai doreşte să stea cu tatăl ei. Astfel, s-a luat legătura cu mama, iar fetiţa a fost luată de aceasta. Femeia a susținut că bărbatul este agresiv şi că acesta a fost motivul pentru care şi ea a plecat.
    La audieri inculpatul a spus că regretă cele întâmplate. Cu toate acestea, el a fost trimis în judecată de anchetatori, urmând să dea explicaţii în faţa judecătorului pentru fapta sa.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost