Tată judecat pentru că și-a agresat sexual fiica de 9 ani; a susținut că „simțea nevoia să întrețină relații sexuale cu o femeie”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tată judecat pentru că și-a agresat sexual fiica de 9 ani; a susținut că „simțea nevoia să întrețină relații sexuale cu o femeie”
Tată judecat pentru că și-a agresat sexual fiica de 9 ani; a susținut că „simțea nevoia să întrețină relații sexuale cu o femeie”
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un bărbat de 41 de ani, de loc dintr-o comună din județul Iași, care a locuit cu familia în Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Victima este chiar fiica sa, în vârstă de 9 ani.
    Conform rechizitoriului, la începutul anului 2018, profitând de imposibilitatea copilei de a-și exprima voința, a mângâiat-o pe aceasta în zona organelor genitale. Acest lucru nu s-a întâmplat o singură dată, fapta repetându-se și în seara zilei de 6 martie a.c.
    Anchetatorii au stabilit că la începutul acestui an, bărbatul s-a certat cu soția sa, moment în care aceasta a plecat de acasă, lăsându-și fiica cu tatăl. Profitând de faptul că în imobil se afla doar el și copila, bărbatul, care este și consumator de băuturi alcoolice, a început să o mângâie pe aceasta în zona organelor genitale.
    După ceva timp, mama s-a întors acasă și o vreme lucrurile au mers normal în familia lor. În data de 6 martie soții au avut din nou un conflict, iar femeia a plecat și de data aceasta de acasă, bărbatul rămânând iar singur cu fetița. Seara, în timp ce copila era în pat și se uita la televizor, tatăl s-a dezbrăcat, rămânând în chiloți și s-a așezat în pat lângă fetiță. A început din nou să o mângâie pe aceasta, iar în momentul în care a intrat în erecție s-a ridicat și a mers afară, unde și-a satisfăcut nevoile singur.
    La audieri, el le-a spus anchetatorilor că a făcut acest lucru deoarece „simțea nevoia să întrețină relații sexuale cu o femeie”. În dosar s-au făcut cercetări și pentru violență în familie, dar pentru această faptă el nu a fost trimis în judecată, întrucât el și soția s-au împăcat, iar femeia și-a retras plângerea.
    Bărbatul a fost arestat preventiv pe data de 8 martie a.c., iar pe data de 2 aprilie măsura i-a fost menținută. „(...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului B(...) Gheorghe, În baza art. 207 alin. 4 C. pr. pen., menţine măsura arestării preventive a inculpatului dispusă prin Încheierea din data de 08.03.2018 pronunţată de 3527/Judecătoria Focşani (...), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (...). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi, 02.04.2018”, se arată în hotărârea instanței.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost