Tânărul care tâlhărea copii rămâne în arest
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânărul care tâlhărea copii rămâne în arest
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Ion Florin Damian, tânărul de 20 de ani, din Odobești, care a tâlhărit trei adolescenți, fiind arestat preventiv pentru asta, rămâne după gratii. Ieri, magistrații Tribunalului Vrancea au respins contestația formulată de acesta împotriva măsurii arestării preventive, dispusă de magistrații Judecătoriei Focșani. „Respinge, ca neîntemeiată, contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Damian Ion Florin împotriva încheierii din 03.03.2015 pronunţată de Judecătoria Focşani, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 zile. (...) Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, azi 05.03.2015”, se arată în soluția instanței.
    El a fost arestat preventiv marți, după ce luni a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Focșani. A ajuns în arest pentru că a înspăimântat trei adolescenți, fluturându-le un cuțit prin fața ochilor. Prima faptă a comis-o miercurea trecută, pe strada Unirea Principatelor din municipiu. El a abordat un adolescent de 16 ani, pe care l-a lovit, apoi i-a luat telefonul mobil. Fapta a fost sesizată la poliție la scurt timp după ce a fost comisă. În ziua următoare a acționat din nou. De această dată și-a întâlnit victima, un tânăr de 18 ani, în cartierul Bahne. Inițial i-a propus un schimb de telefoane, iar în momentul în care a fost refuzat, a scos un cuțit și a trecut la amenințări, moment în care a primit ce și-a dorit, respectiv telefonul mobil al victimei. Vinerea trecută, Ion Florin Damian și-a întâlnit cea de-a treia victimă, un băiat de 17 ani, pe Bulevardul Independenței. Era în jurul orei 20.00 când adolescentul a fost abordat de tânărul de 20 de ani, care i-a cerut să facă schimb de telefoane. Neinteresată de propunere, victima l-a refuzat. Ca și cu o seară înainte, a scos cuțitul, cu care l-a speriat pe adolescent, apoi i-a luat telefonul.
Înainte de a fi reținut, polițiștii au făcut o percheziție la locuința socială a lui Damian și au găsit telefoanele furate, pe care le-au înapoiat victimelor. „La data de 2 martie a.c., poliţiştii focşăneni l-au reţinut pe D. Ion Florin, de 20 ani, din oraşul Odobeşti, iar în urma documentării activităţii infracţionale au stabilit faptul că în perioada 25-27 februarie 2015, pe raza municipiului Focşani a săvârşit 2 infracţiuni de tâlhărie. Acesta acosta victimele, le propunea un schimb de telefoane mobile şi deoarece acestea refuzau, erau amenințate și ulterior deposedate de aparatele mobile. Totodată, poliţiştii au mai stabilit faptul că în aceeasi perioadă, tânărul a mai sustras un telefon mobil, folosind același mod de operare, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 de lei. Valoarea prejudiciului total cauzat a fost de 2.000 lei, iar în urma percheziţiei la domiciliul lui D. Ion Florin, bunurile sesizate ca sustrase au fost recuperate şi urmează a fi predate părţilor vătămate”, au transmis polițiștii. La audieri, Ion Florin a recunoscut faptele comise.
De altfel, el nu este la prima abatere. A mai fost cercetat pentru furturi și tâlhării.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost