Tânărul care a încercat să violeze două femei și a alergat gol pușcă prin Garoafa, plasat în arest la domiciliu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânărul care a încercat să violeze două femei și a alergat gol pușcă prin Garoafa, plasat în arest la domiciliu
Tânărul care a încercat să violeze două femei și a alergat gol pușcă prin Garoafa, plasat în arest la domiciliu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Bărbatul de 21 de ani, din Țifești, care a alergat gol pușcă prin comuna Garoafa și a încercat să violeze două femei, a scăpat de arestul preventiv. El a fost plasat în arest la domiciliu de judecătorii Tribunalului Vrancea. Decizia este definitivă.
„Admite contestaţia declarată de contestatorul B(…) D(…) E(…), împotriva Încheierii pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Focşani (…) la data de 04.06.2018. Desfiinţează în totalitate încheierea contestată şi rejudecând: (…) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpatul B(…) D(…) E(…) prin mandatul de arestare preventivă (…) emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Focşani, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile, începând cu data pronunţării prezentei încheieri. (…) măsura arestului la domiciliu, constă în obligaţia inculpatului B(…) D(…) E(…) de a nu părăsi imobilul din comuna Ţifeşti, (…), fără persmisiunea judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată. (…) obligă pe inculpatul B(…) D(…) E(…) ca pe durata arestului la domiciliu, să respecte următoarele obligaţii: - să se prezinte la judecătorul de camera preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; - să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale cu persoanele vătămate (…) şi nici cu martorii din lucrări (…) atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă, a obligaţiilor stabilite prin prezenta încheiere măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. (…) stabilește ca instituție desemnată cu supravegherea inculpatului organul de poliție în a cărui circumscripţie teritorială locuieşte inculpatul, respectiv Poliţia comunei Ţifeşti, judeţul Vrancea. Dispune punerea, de îndată, în libertate a inculpatului B(…) D(…) E(…) de sub puterea mandatului de arestare preventivă (…) emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Focşani, dacă nu este arestat ori reținut în altă cauză. Constată că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. (…) 11.06.2018“, este decizia judecătorilor de la Tribunalul Vrancea.

Tânărul a fost arestat preventiv în aprilie, într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol. Sursele noastre ne-au spus că este vorba despre două fapte. În sarcina lui s-a mai reţinut şi infracţiunea de violare de domiciliu. Faptele au fost comise în localitatea Garoafa, în seara zilei de 10 aprilie a.c., puţin înainte de ora 19.00.
Iniţial, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 44 de ani, care se afla pe un câmp din apropierea localității. Nu a reuşit să-şi potolească instinctul animalic pentru că a fost observat de câţiva localnici, care şi-au dat seama de intenţiile bărbatului şi au intervenit, salvând-o pe victimă din mâinile lui. Sursele noastre ne-au spus că bărbatul, gol puşcă, a luat-o la fugă spre sat şi a sărit gardul în curtea casei unei bătrâne, trecută de 85 de ani. În momentul în care l-a văzut în constumul lui Adam, bătrânei i s-ar fi făcut milă de el şi l-a invitat în casă la ea, cu scopul de a-i da ceva cu care să se îmbrace.
Dacă tot a fost invitat înăuntru şi dacă tot era dezbrăcat, bărbatul s-a gândit că nu ar strica să încerce şi la bătrâna care şi-a făcut milă de el. Nu a reuşit să întreţină relaţii sexuale nici cu aceasta, pentru că oamenii care l-au văzut gol prin sat au luat-o pe urmele lui şi l-au surprins la casa celei de-a doua victime.
La scurtă vreme după comiterea faptelor, a fost sesizată poliţia, iar oamenii legii de la Secţia Goleşti au început verificările.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost