Tânărul care a furat țigări, împreună cu un copil, rămâne după gratii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânărul care a furat țigări, împreună cu un copil, rămâne după gratii
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Tânărul de 28 de ani din Vârteşcoiu, care săptămâna trecută a fost arestat după ce a spart un magazin împreună cu un copil de 13 ani, a vrut în libertate. Magistraţii de la Judecătoria Focşani au dispus arestarea sa preventivă, dar bărbatul a făcut contestaţie. Nu a avut succes nici la Tribunal. “Respinge contestaţia promovată de contestatorul - inculpat M (...) Liviu Adrian, împotriva Încheierii pronunţate de Judecătoria Focşani la 05.07.2017, în dosarul nr.10067/231/2017. Obligă contestatorul-inculpat la 300 lei cheltuieli judiciare către stat. (...) Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 07.07.2017”, se arată în hotărârea instanţei.
    El a fost arestat preventiv după ce, în noaptea de 3/4 iulie a.c., împreună cu un minor de 13 ani, a spart un magazin din Focşani, situat în zona Spitalului Judeţean  şi au sustras mai multe pachete cu ţigări, dar şi alte bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei. “La data de 4 iulie a.c, ora 06.30, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, administrator al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 3/4 iulie a.c, persoane necunoscute, prin foarrţarea gratiilor de la un geam de aerisire, ar fi pătruns în interiorul  unui magazin, de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări şi  alte bunuri, în valoare de aproximativ 5000 lei. n urma activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit în cursul aceleiaşi zile  identificarea persoanelor bănuite de comiterea furtului, respectiv un bărbat, de 28 ani din comuna Vîrteşcoiu, judeţul Vrancea şi un minor de 13 ani, din municipiul Focşani. Bărbatul a fost depistat de politişti pe raza oraşului Pogoanele, judeţul Buzău, având asupra sa un număr de 114 pachete de ţigări”, au precizat poliţiştii la momentul prinderii principalului suspect.
    Bărbatul este recidivist. În ianuarie 2013, el a mai fost arestat tot pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt, atunci din locuinţe. În momentul în care a ajuns în faţa anchetatorilor a spus că a comis faptele pentru că şi-a dorit să ajungă alături de fratele său, în penitenciar. Spre deosebire de atunci, acum, bărbatul nu şi-a mai dorit să stea din după gratii din moment ce a contestat măsura arestării preventive.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost