Tânărul arestat în cazul adolescentului găsit mort într-un șanț la Ploscuțeni vrea în libertate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânărul arestat în cazul adolescentului găsit mort într-un șanț la Ploscuțeni vrea în libertate
Tânărul arestat în cazul adolescentului găsit mort într-un șanț la Ploscuțeni vrea în libertate
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un tânăr de 19 ani, din Ploscuțeni, arestat preventiv în cazul morții adolescentuli de 16 ani, al căruit cadavru a fost găsit într-un șanț din localitate, a contestat măsura. Contestația formulată împotriva măsurii arestului preventiv a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Galați și se va judeca astăzi.
    Alexandru Cosmim R. a fost arestat preventiv la începutul acestei luni, sub acuzația de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. El este principalul suspect în cazul morții unui adolescent de 16 ani, din Ploscuțeni, Gabriel M., care a fost găsit fără suflare într-un șanț de pe marginea unui drum din comună. Fapta a fost comisă în seara zilei de 1 septembrie, iar trupul neînsuflețit al adolescentului a fost găsit în dimineața zilei următoare. 
    Din anchetă a rezultat că în seara zilei 1 septembrie, suspectul se afla într-o mașină, șoferul acesteia având intenția să meargă la o stație peco să alimenteze. În momentul în care mașina a trecut pe lângă adolescentul de 16 ani, care se afla pe stradă și nu era singur, suspectul i-ar fi cerut șoferului să oprească. Întrucât mașina trecuse de adolescent, șoferul a întors autoturismul și l-a oprit apoi în dreptul băiatului decedat, moment în care principalul suspect a coborât la victimă. Știind că ar putea fi bătut, băiatul de 16 ani a luat-o la fugă, dar a fost prins de inculpat din urmă, care l-a lovit cu pumnii în spate. „Era în jurul orei 22.00, în comuna Ploscuțeni. Am văzut doi băieți și două fete, îi cunoștea și mi-a zis să opresc (inculpatul-n.r.). Eu deja eram înainte cu 200-300 metri și mi-a spus să întorc mașina. Am întors-o, iar el s-a dat jos la el și i-a dat lu băiatul ăla un pumn și un picior”, a declarat atunci șoferul mașinii în care se afla inculpatul. În momentul în care victimei i s-au aplicat loviturile în spate, s-a produs mișcarea față-spate a gâtului, coloana cervicală suferind leziuni care i-au provocat adolescentului decesul. Practic acestuia i s-a rupt gâtul.
    Principalul suspect, respectiv băiatul de 19 ani, care a mai avut conflicte cu victima, a fost reținut și arestat preventiv pe 2 septembrie, iar contestația la această măsură se va judeca abia astăzi.
 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Bine ca scrieti ca vrea in libertate dar ca au fost poteste si marsuri pentru liniste si pace in comuna Ploscuteni, nu scrieti, au fost peste o 150 de persoane la marsul "Dreptate pentru Daniel" si voi nu ati scris nimic ,daca protestau doi-trei in Piata Unirii pentru drepturile pisicilor si cainilor era stire pe prima pagina. Incercarea de iesire din arest e o provocare din partea familiei criminalului , sper ca judecatorii sa aiba discernamantul sa nu-l puna in libertate pe criminal si sa nu agite apele in Ploscuteni.

    DE vasile, postat pe 12-09-2017, la 10:01

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost