Tânără înșelată după ce a vrut să închirieze un apartament în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânără înșelată după ce a vrut să închirieze un apartament în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 6 decembrie a.c., Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de către o femeie, de 22 de ani, din comuna Tulnici, cu privire la  faptul că, în cursul lunii noiembrie a.c., ar fi fost indusă în eroare de o persoană de sex masculin care ar fi postat într-un cotidian un anunț publicitar prin care ar fi oferit spre închiriere, în mod fictiv, un apartament de pe raza municipiului. Femeia ar fi plătit persoanei de sex masculin, cu titlu de avans, suma de 1200 lei reprezentând chiria aferentă primei luni precum și cheltuieli pentru renovarea apartamentului.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Pentru a nu deveni victimă a acestui gen de infracțiune, polițiștii vă recomandă:
- NU manifestați încredere față de persoanele care postează la mica publicitate anunțuri care, la prima vedere, par foarte atractive.
- NU achitați nicio sumă în vederea închirierii unei locuințe dacă anterior nu ați încheiat un contract legal de închiriere cu proprietarul.
- Nu vă lăsaţi păcăliţi de preţurile ce sunt cu mult sub cel al pieţei. De regulă, aceasta este o modalitate a escrocilor care vor să vă atragă atenţia!
- Nu achitaţi în avans chiria, mai ales dacă nu aveți suficiente date despre persoana care oferă spre închirire o locuință/spațiu.
- Fiți vigilenți și NU acceptați propunerile infractorilor!
Dacă totuși sunteți victimă a acestui gen de infracțiune, nu ezitați să sesizați acest lucru. Cu cât alertați mai repede Poliția, cu atât cresc șansele identificării autorilor!

Biroul de presă al IPJ Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Local

Primăria Focșani a plătit datoriile de 4 MILIARDE lei vechi ale locatarilor din blocul G2, altfel conturile municipalității ar fi fost blocate; acești bani TREBUIE recuperați
    Stimați focșăneni, vă aduc la cunoștință faptul că 57 de familii, care locuiesc fără forme legale în blocul G2 au ajuns să aibă în momentul de față datorii totale de aproape 4 miliarde lei vechi la companiile de utilități publice și la bugetul local.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost