Tânăra de 18 ani, bătută cu bestialitate de iubit, este în continuare în stare gravă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânăra de 18 ani, bătută cu bestialitate de iubit, este în continuare în stare gravă
Tânăra de 18 ani, bătută cu bestialitate de iubit, este în continuare în stare gravă
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

    Tânăra în vârstă de 18 ani, din comuna Vidra, care a fost bătută cu bestialitate de iubitul în vârstă de 31 de ani până a intrat în comă, se află în continuare în stare foarte gravă. Ea a fost transferată luni la Spitalul de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați - Neurochirurgie, unde a și fost supusă unei intervenții chirurgicale. Potrivit rudelor, medicii rămân rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. „Medicul care a operat-o spune că este în stare gravă în continuare. Eu am reușit să o văd și este în stare foarte gravă! Am aproape 60 de ani, dar nu am văzut așa ceva nici în filmele de groază! Capul ei este cât o pernă neagră, nu se cunoaște unde sunt ochii, unde este gura. Este desfigurată, iar pe corp este vânătă din cap până în picioare! Stai și te întrebi dacă mai are vreun organ întreg... Doctorul mi-a spus că de când este el medic nu a văzut așa ceva, nu știe ce fel de om a putut să-i facă asta și în ce hal a putut să o bată. Toată lumea o știe ca pe un copil cuminte, care nu ne-a dat nici un semn că ar face ceva rău. Toată lumea o lăuda. Eu cred că fata a ajuns să-l cunoască de pe facebook. Copilul venea acasă, nu pleca, părinții nu au avut motive să o certe”, ne-a spus mătușa fetei.
    Reamintim că M. V., o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Vidra, se zbate între viață și moarte, după ce, în dimineața zilei de luni, a fost adusă în stare de inconștiență la Spitalul Vidra. Tânăra, care urmează să împlinească 19 ani luna aceasta, a fost adusă în comă la spitalul din comună în jurul orei 8:00, de către iubitul său, un bărbat în vârstă de 31 de ani, tot el fiind și cel cel care, pe fondul unui acces de gelozie, a bătut-o cu bestialitate.
Potrivit familiei fetei, agresorul ar fi aruncat trupul fetei peste gardul spitalului,  paznicul unității sanitare fiind cel care ar fi dus-o pe aceasta, în brațe, la camera de gardă și tot el ar fi notat numărul mașinii cu care fusese adusă. Personalul medical a alertat imediat organele de poliție și au transferat-o pe tânără la Spitalul Județean de Urgenţă. În urma investigațiilor medicale și a analizei CT, s-a descoperit ca aceasta a suferit leziuni cerebrale grave, prin urmare a fost transferată de urgență la  Neurochirurgie - Galați.
Principalul suspect, un bărbat în vârstă de 31 de ani din satul Burca, comuna Vidra, s-a predat poliției în cursul zilei de luni. El a fost prezentat magistraților de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost