Tânăr de 20 de ani, arestat preventiv după ce era să omoare un om în noaptea de Revelion
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânăr de 20 de ani, arestat preventiv după ce era să omoare un om în noaptea de Revelion
Tânăr de 20 de ani, arestat preventiv după ce era să omoare un om în noaptea de Revelion
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și prezentat magistraților de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă la omor și violare de domiciliu. Ieri, el a primit mandat pentru 30 de zile. 
Faptele pentru care a fost reținut Claudiu Florin G. au fost comise în prima zi a anului 2018, în jurul orei 04.30, la Odobești. Potrivit unor surse, el a intrat fără drept pe proprietatea unei persoane și a lovit pe o alta cu un par în cap. Agresiunea a avut loc deoarece proprietarul casei în care a intrat fără drept și musafirii săi nu vroiau să mai aibă de-a face cu el.
    Cu o zi înainte de a comite fapta, tânărul a mers în vizită la persoana în casa căreia a intrat fără drept. A vrut să meargă și a doua zi, dar aceasta nu a vrut să-l mai primească pe tânăr în vizită, știind că acesta este scandalagiu și crează mereu probleme. Supărat că nu mai este primit în locuință, inculpatul a sărit gardul și a intrat fără drept. Când l-au văzut, proprietarul casei și persoana pe care a lovit-o cu parul au vrut să-l dea afară, aspect care l-a enervat la culme pe tânăr. Astfel, acesta a luat un par din curtea locuinței în care a intrat fără drept și l-a lovit cu el pe un musafir al proprietarului. Victima a fost lovită serios, fiind transportată la Spitalul din Galați, unde a și fost operată.
Concluziile medicilor au arătat că viața persoanei lovite a fost pusă în pericol. Urmare a concluziilor medico-legale, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea au luat măsura reținerii tânărului. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a propus instanței de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului G. C. F., pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor și violare de domiciliu. La data de 1 ianuarie 2018, în jurul orei 04.30, inculpatul a pătruns fără drept pe proprietatea unei persoane vătămate, din Odobești, și a agresat o altă persoană vătămată pe care a lovit-o în cap și pe corp de mai multe ori cu un obiect contondent, provocându-i acesteia leziuni grave care i-au pus viața în primejdie”, ne-a precizat Marinela Arginteanu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. Practic, în dosar sunt două părți vătămate, respectiv persoana în casa căreia tânărul a intrat fără drept, iar pentru acest lucru este cercetat pentru violare de domiciliu, și persoana pe care a lovit-o, faptă care a fost încadrată la tentativă la omor.
    Tânărul pus pe harță chiar din prima zi a anului a ajuns la instanță ieri, în jurul orei 13.00. Magistrații de la Tribunalul Vrancea au admis cererea de arestare făcută de procurori și au emis mandat pentru 30 de zile pe numele inculpatului. „(...) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru arestare preventiva şi în consecinţă: Dispune arestarea preventiva a inculpatului G(...) Claudiu-Florin, aflat în prezent în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, cercetat pentru infracţiunile de tentativă de omor (...) şi violare de domiciliu (...) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.01.2018 şi până la data de 03.02.2018 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. (...) dispune încunoştinţarea unui membru al familiei inculpatului ori a unei alte persoane desemnată de acesta. (...) Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare“, este decizia judecătorilor de la Tribunalul Vrancea.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost