Tânăr de 19 ani, trimis în judecată după ce l-a omorât cu toporul pe verișorul fostei sale concubine
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânăr de 19 ani, trimis în judecată după ce l-a omorât cu toporul pe verișorul fostei sale concubine
Tânăr de 19 ani, trimis în judecată după ce l-a omorât cu toporul pe verișorul fostei sale concubine
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un tânăr de 19 ani, din satul Oreavu, comuna Gugești, Dănuț Laurențiu O., care la jumătatea lunii ianuarie a.c. și-a omorât un consătean cu mai multe lovituri de topor, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.
    Conform rechizitoriului, în seara zilei de 14 ianuarie a.c., tânărul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un topor, provocându-i leziuni traumatice grave care au dus la decesul victimei.
    Din anchetă a rezultat că în vara anului 2016, inculpatul a început o relație de concubinaj cu verișoara tânărului decedat, locuind împreună cu aceasta la locuința ei din satul Oreavu. Întrucât nu s-au mai înțeles, la începutul lunii ianuarie a.c., femeia a plecat din casă și s-a mutat la verișorul ei, victima, lăsându-l pe inculpat să stea în continuare în locuința sa. În dimineața zilei în care a avut loc crima, inculpatul a mers la locuința părții vătămate cu intenția de a-i cere femeii documentele de identitate, care ar fi fost la ea. Ajuns acolo, inculpatul a discutat cu partea vătămată, care i-a cerut să nu mai vină la locuința lui întrucât îl face de rușine.
    Din anchetă a mai rezultat că în aceeași zi, fosta concubină a inculpatului i-ar fi cerut vărului său să meargă la locuința în care stătea tânărul de 19 ani pentru a lua de acolo un pat și un butoi. Inculpatul ar fi știut din timpul zilei că partea vătămată va merge după bunuri, el fiind chiar și atenționat de tatăl său nu cumva să facă scandal.
    În jurul orei 16.30, partea vătămată împreună cu un martor a plecat cu o căruță către casa verișoarei sale, în care locuia inculpatul, cu intenția de a lua bunurile. Ajuns aici, tânărul decedat a strigat de mai multe ori la poartă și pentru că nu i-a răspuns nimeni, a intrat în imobil. Când a ajuns într-una din încăperile casei, partea vătămată, în vârstă de 25 de ani, a fost lovită de mai multe ori de inculpat cu un topor, până când s-a prăbușit pe podea. Când și-a dat seama că l-a omorât, inculpatul a ieșit afară din casă și i-a spus martorului care era cu căruța că l-a omorât pe tânărul de 25 de ani. Martorul i-a cerut să verifice dacă victima mai suflă, lucru pe care inculpatul l-a făcut. A revenit la scurt timp afară și a spus din nou că partea vătămată nu mai dă semne de viață. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns anchetatorii, care au făcut cercetări, deschizând dosar de omor.
    La audieri, inculpatul a recunoscut fapta și a spus că o regretă. A explicat că era întuneric, iar în momentul în care și-a dat seama că cineva a intrat în casă s-a speriat și a reacționat violent. Tânărul a fost arestat preventiv, dar nu a contestat măsura.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost