Tânăr de 19 ani, arestat preventiv pentru furt calificat din locuințe
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Tânăr de 19 ani, arestat preventiv pentru furt calificat din locuințe
Tânăr de 19 ani, arestat preventiv pentru furt calificat din locuințe
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un tânăr de 19 ani, din Bolotești, a fost arestat preventiv sub acuzația de furt calificat din locuințe și dependințe. Potrivit unui comunicat al IPJ Vrancea, tânărul ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 4.500 de lei. „Polițiștii Secției 9 Odobești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au reținut un tânăr, de 19 ani, bănuit de săvârşirea a 3 infracțiuni de furt calificat din locuințe și dependințe de pe raza localității. La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Bolotești, bănuit că, în perioada mai - septembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe și dependințe, din aceeași localitate, de unde ar fi sustras bunuri, în valoare de 4500 lei. În urma cercetărilor efectuate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bunurile sustrase au fost restituite persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de furt calificat (...)“, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.
Tânărul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat pentru 30 de zile. „(...) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M(...) IONUŢ-DRAGOŞ, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, (...) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.11.2017 şi până la data de 27.12.2017, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinta din Camera de Consiliu, azi, 28 noiembrie 2017, ora 14.00 (...)“, este decizia Judecătoriei Focșani.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost