Talentul și cartea, împletite la Liceul de Artă din Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Talentul și cartea, împletite la Liceul de Artă din Focșani
Talentul și cartea, împletite la Liceul de Artă din Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Porțile Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani s-au deschis anul acesta pentru cei mai talentați elevi ai județului Vrancea. Dovedind aptitudini artistice de la vârste fragede, s-au înscris la examenele de testare la clasa I , specialitatea muzică, în dorința de a ocupa unul din cele 8 locuri disponibile. Primii 8 vor studia instrumentul pian sau vioara în funcție de opțiunea făcută. Clasa a V-a și-a așteptat candidații până în luna septembrie datorită etapei de transfer. Organizată din două grupe, o grupă cu specific arte plastice (pictură, desen, modelaj, istoria artei) și un grup de muzică (instrument principal pian, violă, clarinet, flaut, trompetă sau chitară, teorie), clasa de gimnaziu studiază dimineața într-o atmosferă primitoare.
    Clasele de liceu au fost ocupate în prima etapă de admitere în proporție de 100%, elevii manifestând interes pentru clasele de muzică, de arte plastice și arhitectură. În primii ani se pun bazele studiului compoziției, studiul volumului, studiul culorii, elemente de perspectivă, desen proiectiv la specialitățile arte plastice și arhitectură iar la muzică, inițiere vocală, teorie, forme și armonie, pian tehnic. ”Elevii noștri ating performanțe în orice moment al formării lor profesionale și asigură în permanență promovarea la nivel național. Olimpiadele școlare, concursurile de specialitate, evenimentele cultural artistice sunt provocări pe care le primesc cu bucurie. Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani va promova mereu gustul pentru frumos și va forma și dezvolta tinere talente. Respectăm alegerea făcută de elevi și părinți asumându-ne răspunderea pentru o educație de calitate”, transmite profesorul Diana Tăicuțu, directorul Liceului de Artă din Focșani.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

Serviciu de permanenţă la sediul primăriilor din cauza CODULUI PORTOCALIU de viscol
    Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri, 17 ianuarie a.c., o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă şi pentru judeţul Vrancea, în intervalul 17 ianuarie, ora 18.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, conform căreia vremea se va înrăutăţi considerabil.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost