SUTE DE AMENZI pentru transportatorii de mărfuri și persoane
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
SUTE DE AMENZI pentru transportatorii de mărfuri și persoane
SUTE DE AMENZI pentru transportatorii de mărfuri și persoane
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Verificările pe care polițiștii de la Rutier le-au făcut săptămâna trecută în rândul transportatorilor de mărfuri și persoane s-au lăsat cu sute de amenzi. Potrivit informațiilor primite de la comisarul Cătălin Candea, în timpul acțiunii au fost oprite și controlate 238 de mașini înmatriculate în România, care transportau marfă, dar și alte 41 de autovehicule înmatriculate în alte state ale Uniunii Europene. Oamenii legii au mai tras pe dreapta alte 19 mașini înmatriculate în alte state decât cele ale Uniunii Europene. În urma verificărilor efectuate s-au aplicat 111 amenzi, cele mai multe dintre acestea fiind date pentru neportul centurii de siguranță. Alte 40 de amenzi s-au dat pentru alte abateri și încă una pentru manipularea necorespunzătoare a tahografului, care indică timpii de conducere-odihnă. A fost și un transportator de marfă pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru că a condus băut, rezultatul fiind de peste 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
 În ceea ce privește transportatorii de persoane, comisarul Candea ne-a spus că au fost verificate 27 de mașini înmatriculare în România, alte 12 în țări ale Uniunii Europene și alte 7 înmatriculate în alte state. În rândul transportatorilor de persoane s-au dat 19 amenzi, dintre care cinci pentru lipsa centurii și nouă pentru alte abateri. 
 Acțiunea s-a desfășurat în perioada 21 – 27 iulie și s-a urmărit verificarea legalităţii transportului public de persoane şi de mărfuri, în conformitate cu Planul de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL). În cadrul acţiunii, au fost verificate autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, precum şi cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Activităţile au fost coordonate la nivel naţional de ofiţerii specialişti ai Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR şi au vizat prevenirea accidentelor rutiere, produse în special din cauza încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de mărfuri.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL


1
29
41
39
18
46

Extragerea noroc:  3026972

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO : Liberalii au dat o gaură de 7,2 milioane de lei în bugetul Focșaniului
Primăria Focșani va trebui să returneze banii europeni primiți pentru amenajarea spațiilor verzi prin proiectul „Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) pentru cartierele Sud, Mîndrești și Laminorul“, peste 7,2 milioane lei, din cauza consilierilor locali PNL.

POZA ZILEI

Consilierul județean Dorina Vraciu primește flori cu ocazia zilei de naștere de la președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan

SECVENTA ZILEI

Consilierul județean Dorina Vraciu primește flori cu ocazia zilei de naștere de la președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost