Studiu: 3 din 10 români nu mai au niciun dinte natural
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Studiu: 3 din 10 români nu mai au niciun dinte natural
Studiu: 3 din 10 români nu mai au niciun dinte natural
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

30% dintre români și-au pierdut toți dinții naturali, de trei ori mai mult față de media europeană, de 10%, arată un studiu comparativ al Asociației Dental Office Managers. Cercetarea arată o preocupare tot mai mare a românilor față de tratamentele cu implanturi dentare, numărul celor care le accesează fiind de trei ori mai mare în prezent, față de acum 5 ani. Dacă în perioada 2008-2012, 31% din pacienții care s-au prezentat la medicul dentist au solicitat tratamente cu implant dentar și au fost realizate 1.300 de astfel de tratamente, în intervalul 2013-2017 68% dintre pacienții care s-au prezentat la medicul stomatolog au solicitat tratamente cu implant dentar și au fost realizate 3.900 de astfel de proceduri.
În cadrul studiului au fost analizați 18.000 de pacienți, bărbați și femei, care locuiesc în mediul urban (în proporție de 90%), de-a lungul a două perioade comparative de 5 ani, 2008-2012 și 2013-2017 (sfârșitul lunii iulie). Scopul studiului a fost acela de a măsura impactul numeroaselor campanii de informare și educare a populației cu privire la importanța alegerii tratamentelor cu implant dentar. 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • La 1400 lei salariu ( in marea majoritate a celor care lucreaza )si la 400 euro un implant.....vorbiti degeaba Suntem un popor bolnav si la propriu si la figurat. Doar cei f.f bogati isi pot permite acest lux. Sarmanele femei de muncesc pentru minim pe economie nu-si permit nici macar un test Papanicolau. RUSINE statului roman ca nu are grija de sanatatea celor care muncesc in aceasta tara. R U S I N E !

    DE Ioana, postat pe 07-09-2017, la 10:55

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost