Ștafeta ALDE pentru un viitor fără poluare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ștafeta ALDE pentru un viitor fără poluare
Ștafeta ALDE pentru un viitor fără poluare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Sub egida „Împreună pentru un mediu mai curatˮ, organizația de tineret ALDE a pedalat pentru un viitor fără poluare. Tinerii din Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) au străbătut o mare parte din țară transportând două ștafete, una reprezentând mediul și o a doua specifică domeniul energetic. Traseul a început în municipiul Oradea, de Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă și s-a încheiat la București, de Ziua Internațională a Biodiversității.
Cele doua ștafete au urmat trasee diferite. Din Oradea, ștafeta energiei a pornit spre partea de Nord a țării, în vreme ce ștafeta mediului a pornit spre zona de Sud a României. A străbătut mai multe județe, iar la granițele dintre acestea ștafeta a fost  predată următoarei organizații. La București, ștafeta a fost predată unei delegații alcătuită din Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, și Anton Anton, ministru al Energiei.
În Vrancea, ștafeta a fost preluată de președintele TLDE, Cătălina Lupu, însoțită de o delegație TLDE Vrancea, condusă de Ionel Cel Mare, președintele organizației județene, membru în Biroul Executiv Național ALDE. Delegația vrânceană a predat ștafeta organizației de tineret ALDE din județul Buzău. „Pentru noi, organizația Vrancea, acest proiect a însemnat un real succes. Ne-am bucurat că am făcut parte din el și încurajăm cât mai mulți tineri din țară să se implice în astfel de proiecte. Mulțumim domnului președinte ALDE Vrancea, Ionel Cel Mare pentru implicarea și susținerea de care a dat dovadă și cu care ne onorează întotdeaunaˮ, a spus Cătălina Lupu, președinta TLDE Vrancea și vicepreședinta TLDE la nivel național.
Poluarea reprezintă contaminarea mediului înconjurător cu materii ce pot afecta atât sănătatea umană, cât și funcțiile ecosistemelor, o ofensivă a omului modern asupra mediului, motiv pentru care organizația de tineret ALDE prezintă o alternativă ce constă în înlocuirea autovehiculelor cu bicicleta.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost