Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice Vrancea, în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, cu sprijinul Fundației pentru Patreneriat și Mol România vor organiza, în ziua de 9 septembrie, competițiile sportivă ”Cross Country XC – Focus Natura” și ”Semimaratorul Focus Natura” .
 Organizatorii își propun să conștientizeze ”participanții cu privire la importanța conservării valorilor naturale” din ariile protejate, să promoveze alergarea în natură, stilul de viață sănătos și ”implicarea comunității locale” în promovarea sportului, a mișcării pentru sănătate.    
Va fi, de fapt, o competiție complexă, care va avea două probe.
La ora 9,30, va începe semimaratonul de 21 kilometri, iar la ora 15,30, proba de Cross Country XC, de 30 km, cu biciclete, cu parcursul prin Biliești, Ciușlea, Rădulești, cu startul și sosirea la intrarea în rezervația naturală Pădurea Merișor – Cotul Zătuanului, din aria satului Biliești. Traseele propuse de organizatori se suprapun potecii tematice  „Lumea secretă din Pădurea Merișor și Pădurea Neagră”.
Traseele vo fi ”în mare parte, pe pământ,/iarbă, parțial, sectoare de drum cu pietriș sau/și asfalt” va  ”străbate zone de pădure, teren agricol, poieni și sate”. Concurenții clasați pe locurile 1,2 și 3 vor primi medalii și toți participanții care vor termina cursa de semimaraton vor primi diplome.
Traseul de Cross Contry XC va avea 15 km., urmând ca participanții să-l parcurgă de două ori! Doar cei care termină cursa vor primi certificat de participare.
Persoanele care doresc să ia parte la competiție pot afla informații suplimentare pe site-ul www.acdb.ro


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost