Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice Vrancea, în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, cu sprijinul Fundației pentru Patreneriat și Mol România vor organiza, în ziua de 9 septembrie, competițiile sportivă ”Cross Country XC – Focus Natura” și ”Semimaratorul Focus Natura” .
 Organizatorii își propun să conștientizeze ”participanții cu privire la importanța conservării valorilor naturale” din ariile protejate, să promoveze alergarea în natură, stilul de viață sănătos și ”implicarea comunității locale” în promovarea sportului, a mișcării pentru sănătate.    
Va fi, de fapt, o competiție complexă, care va avea două probe.
La ora 9,30, va începe semimaratonul de 21 kilometri, iar la ora 15,30, proba de Cross Country XC, de 30 km, cu biciclete, cu parcursul prin Biliești, Ciușlea, Rădulești, cu startul și sosirea la intrarea în rezervația naturală Pădurea Merișor – Cotul Zătuanului, din aria satului Biliești. Traseele propuse de organizatori se suprapun potecii tematice  „Lumea secretă din Pădurea Merișor și Pădurea Neagră”.
Traseele vo fi ”în mare parte, pe pământ,/iarbă, parțial, sectoare de drum cu pietriș sau/și asfalt” va  ”străbate zone de pădure, teren agricol, poieni și sate”. Concurenții clasați pe locurile 1,2 și 3 vor primi medalii și toți participanții care vor termina cursa de semimaraton vor primi diplome.
Traseul de Cross Contry XC va avea 15 km., urmând ca participanții să-l parcurgă de două ori! Doar cei care termină cursa vor primi certificat de participare.
Persoanele care doresc să ia parte la competiție pot afla informații suplimentare pe site-ul www.acdb.ro


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL48
27
29
23
8
20

Extragerea noroc:  9193232

Harta Focsani
   

Actualitatea

Reorganizarea și funcționarea Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia“ Focșani, blocate de consilierii locali liberali
Proiectul privind reorganizarea și funcționarea Teatrului Municipal Focșani nu a trecut, ieri, în plenul ședinței extraordinare a Consiliului Local Focșani, deoarece consilierii PNL nu au votat această inițiativă

POZA ZILEI

S-a întors canicula

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost