Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
Sport și cunoașterea naturii – Semimaraton și Cross Country, pentru Merișor!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice Vrancea, în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, cu sprijinul Fundației pentru Patreneriat și Mol România vor organiza, în ziua de 9 septembrie, competițiile sportivă ”Cross Country XC – Focus Natura” și ”Semimaratorul Focus Natura” .
 Organizatorii își propun să conștientizeze ”participanții cu privire la importanța conservării valorilor naturale” din ariile protejate, să promoveze alergarea în natură, stilul de viață sănătos și ”implicarea comunității locale” în promovarea sportului, a mișcării pentru sănătate.    
Va fi, de fapt, o competiție complexă, care va avea două probe.
La ora 9,30, va începe semimaratonul de 21 kilometri, iar la ora 15,30, proba de Cross Country XC, de 30 km, cu biciclete, cu parcursul prin Biliești, Ciușlea, Rădulești, cu startul și sosirea la intrarea în rezervația naturală Pădurea Merișor – Cotul Zătuanului, din aria satului Biliești. Traseele propuse de organizatori se suprapun potecii tematice  „Lumea secretă din Pădurea Merișor și Pădurea Neagră”.
Traseele vo fi ”în mare parte, pe pământ,/iarbă, parțial, sectoare de drum cu pietriș sau/și asfalt” va  ”străbate zone de pădure, teren agricol, poieni și sate”. Concurenții clasați pe locurile 1,2 și 3 vor primi medalii și toți participanții care vor termina cursa de semimaraton vor primi diplome.
Traseul de Cross Contry XC va avea 15 km., urmând ca participanții să-l parcurgă de două ori! Doar cei care termină cursa vor primi certificat de participare.
Persoanele care doresc să ia parte la competiție pot afla informații suplimentare pe site-ul www.acdb.ro


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL8
32
11
19
29
17

Extragerea noroc:  5662272

Harta Focsani
   

Infracţional

CUTREMURĂTOR! Minoră bolnavă de LEUCEMIE, bătută şi obligată să se prostitueze; o alta a fost RĂPITĂ, drogată şi violată; cinci bărbaţi au fost arestaţi
Cei cinci bărbaţi, reţinuţi joi seara de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea pentru trafic de persoane şi trafic de minori, au fost arestaţi preventiv. Cu amănunte cutremurătoare despre acest dosar au venit, vineri, procurorii DIICOT, care au remis presei un comunicat.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost