Spitalul Județean Focșani face angajări!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Spitalul Județean Focșani face angajări!
Spitalul Județean Focșani face angajări!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani scoate la concurs mai multe posturi de medici. Este vorba de un post de medic specialist confirmat în specialitate Nefrologie, la Stația de Hemozializă; un post de medic primar confirmat în specialitatea ATI la secția ATI; un post de medic specialist confirmat în specialitatea Psihiatrie Pediatrică la Cabinetul de NPI, din cadrul Ambulatoriului Integrat; un post de medic primar confirmat în specialitatea Urologie la Compartimentul Urologie; un post de medic specialist confirmat în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la Compartimentul Diabet; două posturi de medic specialist confirmat în specialitatea Cardiologie la Secția Cardiologie; un post de medic primar confirmat în specialitatea Cardiologie la Secția Cardiologie; un post de medic primar confirmat în specialitatea Cardiologie la Secția Cardiologie; un post de medic primar confirmat în specialitatea Medicină internă la Secția Medicină Internă.
    Dosarele de înscriere la concurs trebuie să cuprindă următoarele acte: cerere în care se menționează postul pentru care dorește să concureze; copie xerox după diploma de medic și adeverință/ certificat de confirmare în gradul profesional; copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs; dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una din sancțiunile prevăzute la art. 455 alin. (1) lit. e) sau f), la art. 541 alin. (1) lit d) ori e), respectiv la art. 628 alin. (1) lit. d) sau e) din Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările ulterioare; acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa nr.3 la ordin; cazierul judiciar; certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează; chitanță de plată a taxei de concurs; copia actului de identitate în termen de valabilitate. Taxa de concurs este de 150 de lei.
     Tematica de concurs este cea pentru examenul de specialist/ primar. Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, până la data de 2 iunie.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost