Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni angajează director financiar – contabil
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni angajează director financiar – contabil
Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni angajează director financiar – contabil
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni organizează concurs /examen pentru ocuparea funcţiei vacante de director financiar – contabil. Din 2014, funcția a fost ocupată de economistul Mihai Bojoaică, actualmente manager al unității.
    La concurs/examen se pot înscrie candidaţii care îndeplinesc, cumulativ, criteriile generale şi specifice. Potrivit criteriilor generale, candidaţii trebuie să aibă domiciliul stabil în România; să nu fi fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului, contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate; să nu aibă vârsta de pensionare, conform prevederilor legale în vigoare.
     Potrivit criteriilor specifice, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic; să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor; să deţină certificatul de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi, precum şi de cunoaştere a reglementărilor europene în domeniu.
    Concursul se va organiza conform calendarului următor: Concursul/examenul pentru ocuparea funcţiei de director financiar contabil se va organiza în data de: 26.02.2018, ora 10.00 – proba scrisă, respectiv data de 01.03.2018, ora 10.00 – susţinere orală a proiectului de specialitate, 05.03.2018, ora 12.30 – interviul de selecţie, la sediul unităţii. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 16.02.2018. Bibliografia pentru concurs/examen şi temele – cadru pentru proiectul de specialitate se afişează la sediul Spitalului de Psihiatrie Cronici şi se publică pe site-ul spitalului.
    Relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0237.255.087, interior 31 – Biroul Resurse Umane. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, judeţul Vrancea, e-mail: spital@spitaldumbraveni.ro,  telefon 0237/255.087, fax 0237/254.877.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost