Șofer la volanul unui tractor ce tracta o remorcă făcută artizanal, neînregistrată și neînmatriculată
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Șofer la volanul unui tractor ce tracta o remorcă făcută artizanal, neînregistrată și neînmatriculată
Șofer la volanul unui tractor ce tracta o remorcă făcută artizanal, neînregistrată și neînmatriculată
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Pe numele unui bărbat din județul Galați a fost întocmit dosar penal, după ce a fost depistat de polițiștii vrânceni conducând pe raza localității Nănești fără a deține permis de conducere. „La data de 9 august a.c., polițiștii din Nănești au depistat pe DN 23, un bărbat, de 32 ani, din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Un alt bărbat, tot din județul Galați, a fost victima unui accident rutier petrecut pe raza localității Colacu, din comuna vrânceană Valea Sării. Potrivit polițiștilor, el nu ar fi respectat distanța regulamentară față de autoutilitara care se deplasa în fața sa. „La data de 9 august a.c., ora 10.57, pe DN 2 D în comuna Valea Sării, un bărbat, de 37 ani, din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de o altă autoutilitară care circula în fața sa, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care nu a păstrat distanța corespunzătoare, precum și avarierea celor două autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis oamenii legii.
    Polițiștii din comuna Slobozia Bradului au întocmit dosar penal pe numele unui cetățean din județul Buzău, după ce l-au depistat deplasându-se pe raza localității Coroteni la volanul unui tractor, cu care tracta o remorcă neînregistrată și neînmatriculată. „La data de 9 august a.c., ora 14.30, polițiștii din Slobozia Bradului au depistat, pe drumul comunal din satul Coroteni, un bărbat, de 49 ani, din comuna Podgoria, județul Buzău, în timp ce conducea un tractor cu care tracta o remorcă confecționată artizanal, care nu era înregistrată sau înmatriculată. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
Politiștii atrag atenția că radarele pot fi întâlnite în trafic și astăzi pe: DN2-E85 la Călimănești - Haret; Pufeşti - Domneşti; Garoafa - Bizighești; Golești - Garoafa; Golești - Focșani; Dumbrăveni - Urechești; Sl. Bradului - Obrejiţa; Urecheşti - Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud; iar pe DN 23 la Răstoaca; Vulturu.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • ?????? Cei cu motoare de taiat lemn construite artizanal cum circula???? Poate faceti un articol......

    DE jon, postat pe 11-08-2017, la 22:22

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost