Şofer bătut după o ŞICANARE în trafic, COPIL de 5 ani lovit de concubinul mamei cu făcăleţul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Şofer bătut după o ŞICANARE în trafic, COPIL de 5 ani lovit de concubinul mamei cu făcăleţul
Şofer bătut după o ŞICANARE în trafic, COPIL de 5 ani lovit de concubinul mamei cu făcăleţul
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai mulţi bărbaţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Printre victime se număra şi un copil, care a fost bătut cu făcăleţul de concubinul mamei pe motiv că a stricat un aparat de radio. Inculpaţii nu au negat comiterea faptelor şi toţi au avut o explicaţie pentru ele.
Un bărbat de 41 de ani, din Focşani, M. M. a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Conform rechizitoriului întocmit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, fapta a fost comisă la data de 7 decembrie 2016, în plină zi, în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Brăilei cu 1 Decembrie. Persoana vătămată, tot un bărbat, se deplasa cu maşina pe strada Brăilei şi după o şicanare în trafic cu un autoturism marca Renault, a fost nevoit să oprească în sensul giratoriu. În momentul în care a coborât din maşină, şoferul ar fi fost lovit cu pumnul în faţă de către inculpat. Victima a avut nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale. La audieri, inculpatul a recunoscut fapta spunând că a existat un conflict în trafic, în timpul căruia partea vătămată a coborât din maşină şi i-ar fi lovit cu piciorul bara din spate a autoturismului. A mai adăugat că partea vătămată avea un comportament agresiv şi l-a înjurat, moment în care a lovit-o.
    Pentru aceeaşi infracţiune va fi judecat şi N. S., de 39 de ani, din Boloteşti. Victima lui a fost copilul concubinei, în vârstă de 5 ani, pe care l-a lovit cu un lemn peste corp. Micuţul a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale după cum se arată în rechizitoriu. Fapta a fost comisă la data de 19 ianuarie 2016, zi în care bărbatul a fost la muncă, iar în jurul orei 17.00 a revenit acasă băut fiind. În momentul în care a ajuns la domiciliu a observat că un aparat de radio era pe jos, avea antena ruptă şi nu mai funcţiona. A discutat cu concubina sa şi a aflat că în timpul zilei copilul a tras aparatul de pe masă, moement în care acesta a căzut şi s-a stricat. Supărat că nu mai are aparat de radio, bărbatul a pus mână pe un făcăleţ şi l-a lovit pe micuţ de mai multe ori peste fund. Audiat fiind, bărbatul a spus că l-a lovit pe cel mic cu palma, nu cu făcăleţul.

Şi-a lovit fratele cu un lemn și cu picioarele

    Un alt dosar în care un bărbat a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe este cel al lui G. D., de 53 de ani, din comuna Mera. Victima lui este chiar fratele. Fapta a fost comisă la data de 15 februarie 2016, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor. El şi fratele său locuiau  la casa mamei lor care era imobilizată la pat. În ziua amintită, fraţii au făcut treabă prin curte şi, pe tot parcursul zilei, inculpatul, care era şi băut şi-a şicanat fratele. La un moment dat, inculpatul a luat un lemn şi şi-a lovit fratele în zona capului, după care l-a lovit cu picioarele peste corp. În ploaia de lovituri primite, victima a căzut la pământ, iar în momentul în care a reuşit să se ridice, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură în zona capului. Când a vrut să dea din nou, victima a reuşit să blocheze cu mâinile lovitura, s-a ridicat şi a fugit. Ulterior, pentru că nu se simţea bine, a fost chemată ambulanţa iar bărbatul lovit a fost dus la spital. În urma investigaţiilor, cadrele medicale au considerat că bărbatul bătut are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale. Victima se constituie parte civilă în dosar cu suma de 3.200 lei, care reprezintă cheltuielile de spitalizare. De asemenea, şi spitalul se constituie parte civilă cu suma de 3331,18 lei, iar ambulanţa cu suma de 135,81 lei.
    Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani l-au mai trimis în judecată şi pe G. C., de 41 de ani, din comuna Andreiaşu, tot pentru o bătaie, faptă consumată în data de 17 aprilie 2016. Atunci, el şi-a lovit un vecin cu un par în zona capului şi peste umărul stâng, victima având nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Inculpatul şi victima sunt vecini, iar gardul dintre proprietătile lor era stricat. În ziua respectivă, calul părţii vătămate a ajuns pe proprietatea inculpatului, iar acesta din urmă i-a spus victimei să vină să şi-l ia. În momentul în care partea vătămată a ajuns pe proprietatea vecinului pentru a-şi lua animalul, a avut loc altercaţia. La audieri inculpatul a spus că partea vătămată a dat prima, iar el a reacţionat.

Bătaie la majorat

    Explicaţii în faţa judecătorului va trebui să dea şi V. A., de 37 de ani, din comuna Ciorăşti. Conform rechizitoriului, într-una din zilele lunii aprilie 2016, el şi-a împins fratele, iar acesta s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit cu capul de o bordură. Victima a suferit leziuni ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. Partea vătămată a mers la un magazin din sat pentru a consuma o bere, locaţie in care se afla şi fratele său, inculpatul. După ce s-au întâlnit, cei doi s-au luat la ceartă, moment în care inculpatul şi-a împins fratele. După incident, inculpatul s-a urcat pe bicicletă şi a plecat acasă, lăsându-şi fratele zăcând. La audieri, inculpatul a recunoscut fapta şi a spus că fratele său l-a înjurat, aspect care l-a deranjat şi l-a împins.
    Tot pentru lovire sau alte violenţe a fost trimis în judecată şi M. G. K., de 20 de ani, din Focşani. Conform rechizitoriului, în noaptea de 3/4 octombrie 2015, inculpatul şi alte persoane, inclusiv partea vătămată, au participat la o petrecere de majorat, la un local din Focşani. După miezul nopţii, intre partea vătămată şi un amic al inculpatului a avut loc un schimb de replici. În jurul orei 05.30, în timp ce participanţii la petrecere se pregăteau să plece, persoana vătămată a continuat conflictul, inclusiv cu inculpatul, moment în care acesta din urmă l-a lovit cu pumnul în faţă. În acel moment, partea vătămată, care era băută, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se la cap. Leziunile suferite au necesitat 35-40 de zile de îngrijiri medicale, după cum se arată în rechizitoriu. La audieri, inculpatul a spus că tânărul lovit a fost cel care a provocat tot scandalul. Victima se constituie parte civilă în dosar cu suma de 5.600 lei, daune materiale şi 5.000 euro, daune morale.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost