Slujbă de târnosire în Parohia Vovidenia Tăbăcari
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Slujbă de târnosire în Parohia Vovidenia Tăbăcari
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Marți, 21 noiembrie 2017, va fi oficiată slujba de sfințire mare sau  târnosire a bisericii cu hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului”, din Parohia Vovidenia Tăbăcari, municipiul Focșani, de către Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, împreună cu un sobor de preoți și diaconi. Biserica a fost construită din temelie în anul 1687 de către creștinii ortodocși din zonă, având la început statut de mănăstire. Între anii 1927-1934, pictura murală a fost realizată de către pictorul de origine italiană Oreste Cantini. Cu ajutorul credincioșilor din parohie, în ultimii ani, s-au executat ample lucrări de reabilitare a lăcașului de cult, pictura murală fiind conservată și restaurată de către domnul pictor Marius Oprea.

Paroh: Pr. Dumitru Oscar Frunză


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost