Sloganul președintelui PNL (egal PDL) Vrancea: „Pune liberalii pe primul loc“. Și cu vrâncenii cum rămâne?
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Sloganul președintelui PNL (egal PDL) Vrancea: „Pune liberalii pe primul loc“. Și cu vrâncenii cum rămâne?
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

Prima dată am crezut că nu văd eu bine, că, cine știe, o fi vreo greșeală de tipar. Dar, nu! Chiar așa scria pe pagina de Facebook a președintelui PNL (egal PDL) Vrancea: „PUNE LIBERALII PE PRIMUL LOC!“. Și n-a fost o singură dată postat acest slogan, ci în mod repetat, chiar și ieri. Întrebarea ce se naște firesc este: Și cu marea majoritate a vrâncenilor care nu sunt liberali pedeliști, cum rămâne? Pe ce loc îi pune șeful peneliștilor portocalii pe vrânceni?
    PNL (egal PDL) a avut în această campanie electorală aceleași mesaje ale urii, ale dezbinării, a avut aceeași campanie negativă la adresa contracandidaților, ca de fiecare dată. Liberalii portocalii au spus că le vor da vrâncenilor luna de pe cer, că vor transforma Focșaniul într-un paradis botanic înconjurat de o centură ciclistă, că vor veni investitori de nu vom mai avea loc de ei. Nu au oferit surse concrete de finanțare (e foarte ușor să folosești formule gen: fonduri europene, parteneriat public - privat), nu au adus soluții concrete când vine vorba despre construcții sau reabilitări (oricine poate spune: voi construi, voi moderniza). Au construit însă liberalii portocalii altceva decât terenuri de fotbal în pantă, patinoare pe care crește iarba ori parcuri în păduri? Dimpotrivă, au închis spitale, iar acum au tupeul să spună că vor să construiască unul nou. Și tocmai acest tupeu îi face să scrie: „Pune liberalii pe primul loc“. Pentru că vrâncenii nu intră în planurile lor, dincolo de campania electorală. Îi interesează doar membrii de partid, unii șomeri, puși pe listă ca să ajungă în Consiliul Local Focșani, alții, condamnați la închisoare sau trimiși în judecată, puși pe lista pentru Consiliul Județean.
    Acest tupeu îi face pe liberalii pedeliști să publice și să distribuie poze de pe vremea când Spitalul Județean era condus de un pedelist și să le prezinte drept actuale, în condițiile în care majoritatea secțiilor au fost reabilitate, au venit medici noi și a fost adusă aparatură în valoare de 25 de milioane de lei, inclusiv un computer tomograf.
    Acest tupeu îi face pe liberalii pedeliști să promită o subvenție timp de 1-2 ani pentru primul contract de muncă al tinerilor focșăneni. Acest lucru este ILEGAL! Conform legislației actuale, subvențiile pentru tinerii care se angajează sunt acordate de stat prin agențiile de ocupare a forței de muncă. Primăriile nu pot acorda subvenții tinerilor, pentru că se consideră că acestea sunt ajutoare acordate indirect firmelor la care tinerii sunt angajați, iar acest tip de finanțări este interzis, fără negocieri la nivelul Uniunii Europene.
    Acest tupeu îi face pe liberalii pedeliști să prezinte drept idei noi, proiecte deja implementate, precum parcul industrial (pentru care Consiliul Județean a trimis deja la Agenția de Protecția Mediului, Planul de Urbanism Zonal) sau GPS-ul documentelor (în condițiile în care există deja rețeaua electronică a documentelor, proiect finanțat din fonduri europene, iar focșănenii își pot vedea online situația la zi a taxelor și impozitelor, prin intermediul aplicației ghiseul.ro).
     Acest tupeu îi face pe liberalii pedeliști să promită 6 centre after school în care să îngrămădească 500 de copii! Bineînțeles că și de data aceasta sursele de finanțare concrete nu există, nici locațiile. Însă ideea în sine de a aduce la un loc în jur de 100 de copii într-un singur centru after school, copii de clase și vârste diferite, este de-a dreptul odioasă, în condițiile în care în toată lumea civilizată se dorește reducerea numărului de copii în clase și în astfel de programe ce urmează orelor de curs, tocmai pentru ca profesorii să-i poată educa și supraveghea mai bine.
     PNL (egal PDL) pune liberalii, nu vrâncenii, pe primul loc. Este gândul cu care trebuie să mergem duminică la vot.
   
   
   


 

 

27 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • @"D-na Violeta Ciubotaru Balion;-Trebuie sa recunosc ca titlul prezentului articol,"Sloganul presedintelui PNL(egal PDL) Vrancea:"Pune liberalii pe primul loc".Si cu vrancenii cum ramane?",m-a AMUZAT COPIOS.-De ce fac o astfel de afirmatie? -Eu nu stiu cum se prezinta PNL-ul la nivelul jud.Vrancea,dar la nivelul mun.Focsani, acest asa zis partid NU EXISTA,decat ca o ADUNATURA de BAIETI&BAIETI si nimic mai mult. Pe ce ma bazez cand fac o astfel de afirmatie?-Pe faptul ca timp de 10 ani,am urmarit cu atentie activitatea CL.Focsani, iar in marea lor majoritate,reprezentantii PNL, in opinia mea,au fost niste MASCARICI politici. Nici PSD-ul nu a dus lipsa de MASCARICI politici,iar FRUNCEA la acest capitol, in opinia mea, a fost "economistul de Stefan Gheorghiu",Radu Nitu. Fruncea MASCARICILOR politici "PNL(egal PDL)",in opinia mea,a reprezentat-o Nicu Tanase, iar in legislatura actuala a CL.Focsani, numitul Trofin Tudorel a ridicat stacheta MASCARICILOR politici din CL.Focsani foarte sus, dar cu toate acestea Radu Nitu era de "fiecare data pe faza".Dupa 15 ani de LUPTA cu"baietii destepti din energie"si 10 ani de LUPTA cu"baietii destepti"din Primaria Focsani avand-l in frunte pe primarul Decebal Bacinschi, eu ceea ce mi-am propus sa realizez,AM REALIZAT. La "eseul""Eu nu ma erjez intr-un Che Guevara de Focsani",postat pe blogul ulisegrosu.blogspot.com am anexat MOTIVELE DE RECURS la decizia CEDO din data de 22.03.206, pronuntata in dosarul Ulise Grosu c.Romania. Ieri, 02.06.2016, am primit confirmarea ca respectivele MOTIVE DE RECURS au ajuns la destinatie. Prin intermediul acestei rubrici,am avut parte de o BALACAREALA pe cinste, aspect care pe mine m-a amuzat destul de mult.Daca pe postacul"danb"am avut ONOREA de a-l cunoaste direct,la inceputul acestei campanii electorale, ieri, 02.06.2016,am aflat intamplator, care este numele postacului "orion",a carui TUPEU de GARCEA&GARCEA face sa se"ofileasca si iarba"pe unde acest individ trece.Imi permit sa va informez PUBLIC, stimata d-na Violeta Ciobotaru Balion ca si D-voastra ca cetatean al mun.Focsani, sunteti afectat in aceeasi masura ca si mine de problemele de interes public pe care eu le sustin. Avand in vedere intrebarea Dvs.,"Si cu vrancenii cum ramane?,imi permit sa va intreb PUBLIC,cum intentionati la modul CONCRET, sa va IMPUNETI RESPECTUL in fata celor care va UMILESC?

  DE Ulise Grosu, postat pe 03-06-2016, la 06:00

 • Baietii sunt si prosti si hoti! Felicitari pentru articol! Dur dar adevarat!

  DE anca, postat pe 03-06-2016, la 06:57

 • @"Concetatean"; Mai papaciocule, lipitor de afise PNL-iste, tu cel mai bine ar fi sa o VOTEZI pe ma-ta. @"Fan Ulise"; Iubite postac "piscot-CAMELEON", tu esti "Fan un alt ulise", deoarece postacul in cauza a pretins ca "ii fac rau cu puterea gandului" si deci pe cale de consecinta, "nu mai umbla cu cioara vopsita si zici ca este papagal". Ce sa mai spun despre sora ta "siameza", "constanta baciu", care prin intermediul acestei rubrici, si-a scos la MEZAT "savarina"? De altfel, comentariul tau facut la ora 06;30, este cam in aceeasi nota cu comentariul facut aseara de catre postacul "un alt ulise", care considera ca l-as fi tratat cu BLANDETE pe postacul 'orion". Eu semandu-mi comentarita cu nume si prenume, "nu-mi pot ridica poalele in cap" prin intermediul acestei rubrici, asa cum a facut postacul "un alt ulise" cu mine sau asa cum a facut sefa lui autodeclarata, respectiv d-na senator Sorina Placinta in Parlamentul Romaniei.

  DE Ulise Grosu, postat pe 03-06-2016, la 07:00

 • @Conducerea ziarului Monitorul, Regret ca stergeti comentariile "iubitilor" mei postaci BALACAITORI, deoarece desi nu toti vor "veni bocind" la Dvs., dupa modelul postacului "orion' sau a postacului "o cititoare", in general "eu am ac de cojocul lor".

  DE Ulise Grosu, postat pe 03-06-2016, la 07:06

 • @Ulise. Papacioclule, prietenul tau orion te depaseste la toate capitolele, ti-a dat clasa . Sterge cu tine pe jos de fiecare data si nu coboara la nivelul comportamentului tau de mahala. Esti depasit papacioclule.

  DE UN ALT ULISE, postat pe 03-06-2016, la 08:43

 • Si pe mine m-au convins! Bravo, MV! :)

  DE Ema, postat pe 03-06-2016, la 09:35

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost