SLI a micșorat cotizația membrilor săi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
SLI a micșorat cotizația membrilor săi
SLI a micșorat cotizația membrilor săi
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Sindicatul Liber din Învățământ (SLI) Vrancea a diminuat cotizația membrilor săi de la 1%, cât a fost până acum, la 0,75%, așa cum au anunțat reprezentanții acestei organizații încă de la finalul anului trecut. Decizia intră în vigoare chiar din luna ianuarie și nu va afecta în nici un fel activitatea sindicatului, dat fiind faptul că numărul membrilor este suficient de mare încât să acopere toate cheltuielile din timpul anului. ”Am luat această hotărâre la cererea membrilor de sindicat, dar și din prisma majorărilor salariale care urmează în anul 2018, precum și a trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat începând cu 01.01.2018. Contractul colectiv de muncă la nivel de ramură învățământ prevede cuantumul cotizației membrilor: «Art. 99 alin. (2) Cotizația plătită de membrii organizațiilor sindicale în cuantum de maximum 1% din venitul brut realizat este deductibilă din baza de calcul a impozitului pe venit»”, ne-a spus învățătorul Constantin Ionescu, liderul SLI Vrancea.
Potrivit informațiilor furnizate de acesta, decizia de micșorare a contribuției membrilor de sindicat a fost luată în cadrul Colegiului Liderilor al SLI din luna decembrie 2017. Potrivit liderului SLI, membrii de sindicat trebuie să știe că banii lor se întorc tot la ei, sub o formă sau alta, și că SLI Vrancea va acorda în continuare aceleași facilități membrilor săi. Printre facilitățile de care se bucură membrii SLI Vrancea se numără asistența juridică mai întâi de toate, tichetele cadou oferite cu prilejul Zilei Învățătorului și de 8 martie, diverse reduceri la magazine și benzinării din județ, parteneriate cu centre medicale care oferă reducere pacienților - membri SLI, diverse sume de bani ce constituie cadouri la căsătorie sau la nașterea unui copil. SLI Vrancea este alături de membrii săi și în momentele mai puțin fericite, precum situații medicale sau deces, pentru care este susținută familia.
Potrivit lui Constantin Ionescu, imediat ce începe școala, SLI va trimite adrese în şcoli, prin care va anunța modificarea făcută în privința cuantumului cotizației, astfel încât micșorarea cotizației să se poată face efectiv cu 1ianuarie. Sumele cu care membrii cotizează la sindicat se rețin lunar, din salariu. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost