Singapore: Grădina zoologică prezintă publicului cei 500 de pui din 145 de specii născuţi în 2017
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Singapore: Grădina zoologică prezintă publicului cei 500 de pui din 145 de specii născuţi în 2017
Singapore: Grădina zoologică prezintă publicului cei 500 de pui din 145 de specii născuţi în 2017
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Grădina zoologică din Singapore a prezentat joi publicului 500 de pui născuţi în 2017, din 145 de specii, mai mult de o treime dintre acestea aflându-se în pericol de dispariţie, informează Reuters. Abina, în vârstă de două luni, cel de-al 24-lea pui de hipopotam pitic născut în grădina zoologică, şi-a făcut apariţia pe malul apei, împleticindu-se printre picioarele mamei sale, spre deliciul şcolarilor veniţi în vizită. ''Hipopotamul pitic este una dintre speciile pe care grădina noastră zoologică a reuşit s-o perpetueze cu succes de-a lungul anilor'', a spus Cheng Wen-Haur, director executiv adjunct la Wildlife Reserves Singapore. Sunt aproximativ 2.000 de exemplare în libertate şi în grădini zoologice, a adăugat specialistul.
Grădina zoologică a prezentat publicului şi doi pui de reptilă gecko albastru-electric, care au ieşit din ouă cu câteva zile înainte de Crăciun. Specia, aflată în pericol critic de dispariţie, îşi are habitatul pe o suprafaţă de doar opt kilometri pătraţi din Tanzania. Cheng spune că abilitatea de a reproduce această specie se va dovedi valoroasă în cazul în care ar dispărea din mediul ei natural.
Grădina zoologică a prezentat-o şi pe Khansa, un urangutan femelă dintr-o specie în pericol critic de dispariţie, care s-a născut în luna aprilie a anului trecut, precum şi un stol de vidre orientale cu gheare scurte recent născute, una cu un picior din faţă amputat. Complexul Wildlife Reserves Singapore, care include un parc de păsări, râuri şi safari în nocturnă, ocupă locul al patrulea pe lista celor mai frumoase grădini zoologice din lume, potrivit unui sondaj realizat de Tripadvisor.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.







Intamplari neadevarate










FLASH NEWS NATIONAL









9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost