Și-a tâlhărit bunica pentru bani de băutură, după ce a bătut-o și amenințat-o cu moartea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Și-a tâlhărit bunica pentru bani de băutură, după ce a bătut-o și amenințat-o cu moartea
Și-a tâlhărit bunica pentru bani de băutură, după ce a bătut-o și amenințat-o cu moartea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un bărbat de 31 de ani, din comuna Nereju, recidivist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Victima este chiar bunica sa, în vârstă de 87 de ani, pe care a snopit-o în bătaie și a amenințat-o cu moartea pentru a-i da bani.
    Conform rechizitoriului, fapta a fost comisă în dimineața zilei de 7 martie a.c. Anchetatorii au stabilit în urma verificărilor că în seara zilei de 6 martie a.c., bărbatul a ajuns acasă, băut fiind, și a făcut scandal pentru a primi mâncare. După ce a mâncat, el a mers în camera sa și a continuat să bea. În dimineața zilei de 7 martie, puțin înainte de ora 7.00, mama sa a plecat la muncă, iar el a rămas acasă, imobil în care se afla și bunica lui, în vârstă de 87 de ani. După ce a plecat mama, bărbatul a intrat în camera bunicii după ce a forțat ușa și a început să-i ceară bătrânei bani. Pentru a o determina pe aceasta să-i dea bani, bărbatul a luat două baticuri și le-a înfășurat după gâtul bătrânei, după care a început să o târască prin cameră și pe hol. Cu cealaltă mână, pe care o avea liberă, a lovit-o pe femeie în piept și peste față, punând totodată mâna și pe un cuțit care era pe masă, cu care a amenințat-o. De frică, bătrâna i-a spus unde are 50 de lei. Astfel, nepotul a luat banii și a plecat. În timp ce se afla pe drum, el le-a și povestit unor localnici ceea ce i-a făcut bunicii sale.
    Cu ultimele puteri, bătrâna a reușit să iasă din casă și să se ducă către postul de poliție din localitate pentru a sesiza cele petrecute. Ea a fost ajutată de o femeie, cu care s-a întâlnit pe drum, să se deplaseze și i-a povestit și acesteia ce a pățit. Bunica bătută a ajuns la spital și a avut nevoie de 50-60 zile de îngrijiri medicale, ea suferind o dublă fractură de mandibulă, dar și fractură arc costal 8.
    La scurtă vreme de la sesizare, principalul suspect a fost identificat. La audieri el nu a recunoscut cele întâmplate. Le-a spus anchetatorilor că nu a intrat în camera bunicii, nu a lovit-o și nici nu i-a luat banii. A spus că este posibil să o fi lovit cu ușa pe bunica sa atunci când a intrat la el în cameră, adăugând și că aceasta a căzut pe scări.
    După comiterea faptei bărbatul a fost reținut și apoi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Măsura preventivă i-a fost prelungită pe data de 2 aprilie a.c. „(...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului N(...) Mirel, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 din Cod penal, art. 234 alin 1, lit a C.pen., cu aplicarea art. 77 lit. e C.pen. şi art. 41 alin. 1 C.pen. În baza art. 207 alin. 4 C.proc.pen., menţine măsura arestării preventive a inculpatului N(...) Mirel dispusă prin Încheierea din data de 08.03.2018, pronunţată de Judecătoria Focșani (...), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (...)”, este hotărârea instanței de judecată.
    Bărbatul a fost liberat condiționat în septembrie anul trecut.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost