Și-a înjunghiat fratele cu 14 ani mai tânăr, apoi a sunat la poliție și și-a mărturisit fapta
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Și-a înjunghiat fratele cu 14 ani mai tânăr, apoi a sunat la poliție și și-a mărturisit fapta
Și-a înjunghiat fratele cu 14 ani mai tânăr, apoi a sunat la poliție și și-a mărturisit fapta
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un tânăr de 26 de ani din sat Muncelu, comuna Străoane, a ajuns în cursul nopții de marți spre miercuri la Spitalul județean de urgență Focșani, după ce a fost înjunghiat de fratele său. Cei doi locuiesc în aceeași casă și, potrivit polițiștilor, între ei s-ar fi iscat un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.Tânărul a fost internat la chirurgie-ATI și, potrivit buletinului de presă al spitalului, acesta prezenta  „plagă înjunghiată penetrantă hemitorace stâng posterior”.
    După ce l-a înjunghiat pe fratele său cu un cuțit, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a sunat la poliție și și-a mărturisit fapta. „La data de 12 iulie, anul curent, ora 00:10, polițiștii din cadrul postului de poliție Străoane au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani, din localitate, cu privire la faptul că l-ar fi lovit cu un cuțit pre fratele său în vârstă de 26 de ani. Din primele verificări a reieșit faptul că fapta s-ar fi petrecut  în locuința comună, cel mai probabil pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan. Victima a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie“, ne-a precizat agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.










Intamplari neadevarate

















FLASH NEWS NATIONAL



















32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost