Sfârșitul săptămânii, plin de activitate politică pentru echipa ALDE Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sfârșitul săptămânii, plin de activitate politică pentru echipa ALDE Vrancea
Sfârșitul săptămânii, plin de activitate politică pentru echipa ALDE Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Sfârșitul săptămânii trecute a fost plin de activitate politică la nivel național pentru echipa ALDE Vrancea. Delegația ALDE Vrancea condusă de domnul Președinte Ionel Cel Mare, Membru BPN ALDE, a participat la lucrările Biroului Politic Central și ale Delegației Permanente ALDE în care s-au dezbătut subiecte extrem de importante pentru începutul politic al toamnei. La întâlnirea Delegației Permanente a ALDE au participat și dl Liviu Dragnea, Președintele PSD, alături de domnul Mihai Fifor, Președintele Consiliului Național al PSD, prilej cu care a fost transmis un mesaj de apreciere față de seriozitatea de care au dat dovadă membrii ALDE atât din punct de vedere politic cât și în cadrul actului de guvernare.
     Totodată, în acest weekend, echipa Tineretului ALDE Vrancea, condusă de doamna Președinte Cătălina Lupu, vicepreședinte TLDE la nivel Național, a participat și la lucrările Școlii Politice de Vară a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților. "Participarea delegației TLDE Vrancea la lucrările Școlii Politice de Vară a fost încununarea unui an plin de activitate politică pentru organizația noastră dar și un prijlej prin care să ne încărcăm bateriile pentru activitățile politice din toamnă-iarnă 2017. A fost o experiență extrem de interactivă în care am consolidat relațiile cu colegii din întreagă țara și în care am pus bazele construcției politice ale generației noastre", a declarat Cătălina Lupu, Președinte TLDE Vrancea. Marcarea a 10 ani de apartenență a României la Uniunea Europeană, beneficiile aderării țării noastre la Uniune, drepturile pe care le au românii, precum și ce își propune Alianța Liberalilor și Democraților să facă pentru a întări poziția României în UE au fost temele Școlii Politice de Vară ale Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE), care s-a desfăsurat în perioada 31 august-3 septembrie 2017.     Prezent la Școala Politică de Vară a TLDE, președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a vorbit tinerilor despre începuturile acestui nou partid, născut din „flacăra liberalismului din Romania”, care trebuie menținută. „Liberalismul decurge din ordinea naturală a lucrurior. Luați o pasăre care trăiește liber și puneți-o într-o colivie să vedeți cum se comportă. La fel și o ființă umană. Pentru orice ființă vie, libertatea este esențială. Avem nevoie de libertate de expresie, de libertate de gândire, de libertate de mișcare, de libertatea de a întreprinde. Acestea sunt valorile care ne unesc și care definesc simplu liberalismul”, a explicat președintele Alianței Liberalilor și Democraților subliniind că „Uniunea Europeană a fost gândită ca un spațiu al acestor libertăți”.
     În ultima zi a acestui eveniment, Claudiu Catană, președintele TLDE, a spus că tinerii participanți la Școala Politică de Vară au lucrat în echipe și au pregătit un plan de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, dar au stabilit și care vor fi prioritățile organizației de tineret. „Acest exercițiu a fost extrem de util pentru noi, ca organizație liberală de tineret, pentru că ne-a oferit posibilitatea de a răspunde provocărilor cu care se confruntă generația noastră și, totodată, am avut posibilitatea de a crea proiecte care vor consolida pe viitor poziția României în Uniunea Europeană”, a declarat președintele TLDE. La Școala Politică de Vară a TLDE au fost prezenți mai mulți lideri politici ai ALDE, printre care și purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, președintele Consiliului Național al ALDE, europarlamentarul Norica Nicolai, vicepreședintele ALDE deputatul Andrei Gerea, vicepreședintele Consiliului Național al ALDE, deputatul Anton Anton și vicepreședinte ALDE, deputatul Marian Cucșa.

                                        ALDE Vrancea 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Mare scofala. Catastrofa si cu aceasta balama a psd.

    DE Dumi, postat pe 05-09-2017, la 10:22

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost