Sezonul al 11-lea al 'X-Files' va fi ultimul cu Gillian Anderson
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sezonul al 11-lea al 'X-Files' va fi ultimul cu Gillian Anderson
Sezonul al 11-lea al 'X-Files' va fi ultimul cu Gillian Anderson
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Gillian Anderson susține că nu intenționează să continue să joace rolul agentului special FBI Dana Scully într-un eventual al 12-lea sezon al "The X-Files", relatează agenția de știri UPI. Serialul care îl mai are pe afiș pe David Duchovny a fost difuzat inițial între 1993 și 2002. Producția science-fiction a fost resuscitată anul trecut un al 10-lea sezon, iar sezonul al 11-lea este programat din ianuarie.
Întrebată dacă este dispusă joace în alte episoade dincolo de sezonul al 11-lea, actrița de 49 de ani le-a spus sâmbătă reporterilor de la New York Comic Con: "Nu. Cred că acesta va fi ultimul pentru mine". Actrița spune că a dorit să apară și în acest sezon pentru că a simțit că acțiunea nu s-a terminat. "Am simțit că nu le-am dat fanilor tot ce așteptau de la noi ultima dată", a spus actrița.
Gillian Anderson a spus că nu este de acord cu o declarație anterioară a lui Chris Carter, care a afirmat că a decis să revină la "The X-Files", pentru că ea și David Duchovny voiau să joace în serial. "Versiunea mea este că David și Chris voiau să-l facă. Și problema era dacă mă alăturam lor sau eram tipul cel rău — pentru totdeauna", a povestit actrița râzând.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost