Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Creșterea competitivității firmei SC GELADI SRL prin achiziția de noi utilaje performante”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Creșterea competitivității firmei SC GELADI SRL prin achiziția de noi utilaje performante”
Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Creșterea competitivității firmei SC GELADI SRL prin achiziția de noi utilaje performante”
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Anunţ de presă
Data 12 Aprilie 2018

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Creșterea competitivității firmei SC GELADI SRL prin achiziția de noi utilaje performante”

SC GELADI SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Creșterea competitivității firmei SC GELADI SRL prin achiziția de noi utilaje performante”, cod SMIS 112544, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 5.234.933,33 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 2.801.771,07 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie extinderea capacității unității existente, prin creșterea volumului de saltele produse, fără schimbarea fundamentală a procesului de producție, acest lucru fiind posibil prin achiziția de utilaje performante.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea are în vedere extinderea capacității unității existente prin creșterea volumului de saltele produse, fără schimbarea fundamentală a procesului de producție, cod CAEN 3103- Fabricarea de saltele și somiere. De asemenea, investiția ce urmează a fi realizată include și măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de creștere a eficienței energetice, ca urmare a faptului că acestea sunt ecoeficiente și respectă normele în vigoare în ceea ce privește protecția mediului. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinierea la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piața de profil. Proiectul va contribui la absorbția de forță de muncă de pe plan local prin angajarea unor noi persoane din care cel puțin o persoană din categoria defavorizată. Crearea de noi locuri de munca va avea în vedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creșterea potențialului resurselor umane ale întreprinderii în conjuncție cu asigurarea unor măsuri active de creștere a ocupării forței de muncă pe plan local.

2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.

3. Certificarea Sistemului de Management al calității ISO 9001:2015 și al mediului ISO 14001:2015, certificarea procesului de fabricare al saltelelor și somierelor, respectiv formarea miezului saltelei, matlasarea, finisarea și ambalarea, auditarea proiectului și participarea la târguri internaționale.

Durata de implementare a proiectului este de 34 luni, respectiv între martie 2017 şi 31.12.2019.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: POPA Gelu

Funcţie: Administrator

Telefon/Fax: 0723.521.642/0237.263.093,  e-mail: scgeladisrl@yahoo.com


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost