Selma Blair spune că a glumit când a anunţat că prietena ei Cameron Diaz se retrage din actorie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Selma Blair spune că a glumit când a anunţat că prietena ei Cameron Diaz se retrage din actorie
Selma Blair spune că a glumit când a anunţat că prietena ei Cameron Diaz se retrage din actorie
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actriţa Selma Blair s-a grăbit să retracteze după ce a declarat că prietena ei Cameron Diaz se retrage din actorie, relatează marţi Press Association. Actriţa a spus într-un interviu că prietena ei Cameron Diaz se retrage din profesie pentru a se concentra asupra vieţii personale, ceea ce a dus la publicarea unui număr mare de ştiri pentru a-i anunţa decizia. Acum, însă, ea a postat un mesaj pe Twitter în care explică faptul că glumea când a făcut această afirmaţie şi a precizat că se retrage din rolul de purtătoare de cuvânt a lui Cameron Diaz. "BREAKING NEWS. Oameni buni, vă rog, a fost doar o glumă. Cameron Diaz NU se retrage din nimic. Şi o altă breaking news: eu mă retrag din rolul de purtătoare de cuvânt a lui Cameron Diaz", a postat ea pe reţeaua de socializare. Cele două actriţe au jucat împreună în filmul "The Sweetest Thing" din 2002.
Selma Blair a dezminţit ştirea cu retragerea lui Diaz şi pe Instagram. "Trebuie să fac nişte precizări în legătură cu un interviu pe care l-am acordat. Întrebată dacă fetele vor să joace în partea a doua a #sweetesthing, am spus în glumă că #camerondiaz s-a retras. Dar m-am lăudat că am luat prânzul cu ea. Cine nu s-ar lăuda?", a postat ea. Cameron Diaz, în vârstă de 45 de ani, a apărut ultima dată într-un rol pe marele ecran în "Annie", în 2014. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost