Selena Gomez și Elle Fanning vor juca în următorul film al lui Woody Allen
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Selena Gomez și Elle Fanning vor juca în următorul film al lui Woody Allen
Selena Gomez și Elle Fanning vor juca în următorul film al lui Woody Allen
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Timothée Chalamet, Elle Fanning și Selena Gomez vor juca în următorul film al lui Woody Allen, "Wonder Wheel", informează UPI. Studiourile Amazon vor distribui în cinematografe drama a cărei acțiune se desfășoară în Brooklyn în anii 1950 și în care vor mai juca James Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake și Kate Winslet. Filmul ar urma să aibă premiera mondială la festivalul de film de la New York în octombrie, unde va fi prezentat în ultima seară a evenimentului.
Potrivit unui comunicat, pelicula va avea "personaje ieșite din comun, iubiți, infidelitate și gangsteri". După ce va fi difuzat în cinematografe, "Wonder Wheel" va fi disponibil exclusiv pentru abonații Amazon Prime prin intermediul serviciului Prime Video.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost