Selena Gomez a mărturisit că a fost dependentă de Instagram
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Selena Gomez a mărturisit că a fost dependentă de Instagram
Selena Gomez a mărturisit că a fost dependentă de Instagram
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Starul pop Selena Gomez a mărturisit că și-a anulat turneul mondial anul trecut și a recurs la serviciile unui terapeut, deoarece suferea de depresie, anxietate și respect de sine scăzut, relatează Reuters. Gomez, 24 de ani, al cărui cont de Instagram este urmărit de 113 milioane de persoane, a declarat, într-un interviu publicat joi, că s-a speriat de obsesia ei pentru social media și și-a dezinstalat aplicația Instagram de pe telefon. "De îndată ce am devenit persoana cea mai urmărită pe Instagram, m-am cam speriat. A devenit ceva ce mă consuma foarte tare.(...) Am fost dependentă,", a declarat Gomez pentru revista Vogue, într-un editorial pentru ediția din luna aprilie.
Fosta stea de la Disney Channel a ținut prima pagină a ziarelor în luna august a anului trecut, atunci când a renunțat brusc la turneul său "Revival", mărturisind că are nevoie de o pauză pentru a-și trata atacurile de panică și depresia. Selena a declarat pentru Vogue că ulterior a urmat un program de tratament timp de trei luni. "Respectul față de mine însămi era la pământ. Am fost deprimată, anxioasă și am început să am atacuri de panică înainte de a ajunge pe scenă sau imediat după ieșirea de pe scenă. Practic am simțit că nu eram suficient de bună, că nu eram capabilă. Am simțit că nu le dădeam fanilor nimic și că ei văd asta, ceea ce cred că era complet denaturat", a povestit ea.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Ai fost dependenta de P....! Ia vino in Romania si iti trece depresia !

    DE DDo, postat pe 18-03-2017, la 07:34

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost