Selecție pentru recrutarea a 800 de lucrători la cules de căpșuni în Spania
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Selecție pentru recrutarea a 800 de lucrători la cules de căpșuni în Spania
Selecție pentru recrutarea a 800 de lucrători la cules de căpșuni în Spania
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea de selecții pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol - cules căpșuni, la SUREXPORT Compania Agraria SL, Spania. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.
Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.
Pentru detalii şi înscriere, persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vrancea, Bd. Unirii, nr.53A, Focșani. Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017. Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă” și cazier judiciar.
Selecţiile se vor desfăşura în perioada 11 – 15 decembrie 2017, locaţiile urmând a fi comunicate în timp util.
Precizăm că orice alte evenimente de selecţie, pentru domeniul agricol din Spania, la date diferite faţă de cele comunicate, nu sunt organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.


Compartiment Comunicare AJOFM


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost