Sejurul pentru Revelion în zona Bran-Moieciu-Fundata poate costa între 1.000 și 1.500 de lei de persoană
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Sejurul pentru Revelion în zona Bran-Moieciu-Fundata poate costa între 1.000 și 1.500 de lei de persoană
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Sejurul pentru petrecerea Revelionului în zona Bran-Moieciu-Fundata costă între 1.000 și 1.500 de lei de persoană, sau chiar mai mult, în funcție de structura turistică de cazare, a declarat, pentru AGERPRES, președintele Asociației Bran-Moieciu-Fundata, Laurențiu Drăgan. Acesta a spus că sunt pensiuni care vând doar cazare, iar altele pachete de servicii care includ pe lângă cazare și masă sau program artistic. "Prețurile se stabilesc de către fiecare structură de cazare. La unele cazarea poate fi de 150 de lei pe noapte de persoană și se poate ajunge la 300-400 de lei, iar sejurul de Revelion poate ajunge undeva la 1.200-1.500 de lei, chiar mai mult. Rezervările s-au făcut în mare parte, de mai multă vreme, iar pregătirile sunt deja în toi. Pregătirile se fac pentru toată iarna, nu doar pentru Crăciun și Revelion, pentru că turismul în zona noastră se desfășoară toată iarna. Bran-Moieciu-Fundata este zona care începe să atragă din ce în ce mai mulți turiști în toată perioada anului, dar într-adevăr de Crăciun și Revelion numărul crește de la un an la altul. Cu siguranță și la acest sfârșit de an zona noastră va fi plină de turiști", a precizat Laurențiu Drăgan. În ultimii ani, pe lângă turiștii români au început să vină în zonă și turiști străini să petreacă sărbătorile de iarnă, în special turiști din Israel, potrivit sursei citate.
Referitor la preparatele servite turiștilor, sursa citată a subliniat că în primul rând este valorificată resursa locală, începând de la sortimentele de brânză mult diversificate în ultimii ani, pastrama de oaie și, la Crăciun, preparatele din carne de porc. Plimbări cu sania trasă de cai, picnic la pădure, foc de tabără, vizitarea obiectivelor turistice din zonă, sunt alte surprize pregătite turiștilor. Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, la 4 kilometri de Castelul Bran se află pârtia de schi Zănoaga. La baza pârtiei se află in centru de închiriere schiuri sau sănii. Este un loc mai puțin aglomerat comparativ cu Poiana Brașov sau Predeal. În zona Bran-Moieciu-Fundata se află un număr de 8.500 de locuri de cazare clasificate, în diverse structuri de cazare, a mai spus Laurențiu Drăgan.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost